Teknoloji Facebook Home Hayal Kırıklığı Mı?

Facebook Home Hayal Kırıklığı Mı?

16.04.2013 - 10:43 | Son Güncellenme:

Facebook Home 12 Nisan tarihi ile kullanıma sunuldu; fakat bu maalesef her ülkede ve her cihaz için geçerli bir güncelleme değil.

Facebook Home Hayal Kırıklığı Mı

Ülkemizde kullanımına önümüzdeki günlerde başlanacak Facebook Home uygulaması Google Play Store’da yayınlanır yayınlanmaz büyük bir indirilme sayısına ulaştıysa da kullanıcılardan gelen geri bildirimler Mark Zuckerberg’in beklediği gibi olmadı.

Haberin Devamı

Şu anda kullanıcılardan aldığı oy ortalaması bu yazı hazırlanırken Amerika için 5 üzerinden 2,4 civarındaydı. Bu puanın düşme ihtimali yükselme ihtimalinden daha fazla diye düşünüyorum.

Kullanıcılar yalan söylemiyor ve “Mark’ a karşı bir komplo” kurmuyorlarsa genel anlamda bir stabilite sorunundan bahsediliyor. Yeni arayüzün Samsung’un Touchwiz arayüzü ile entegrasyon sorunu da cabası.

Biz henüz Facebook Home’u deneyemedik; fakat ilk yorumlara bakılırsa beklediğimize değecek gibi görünmüyor. Yinede Avrupa’nın en çok, dünyanın ise 3. en çok Facebook kullanan ülkesi olarak Zuckerberg’in yaptığı, yapacağı her şey kabulümüz olacaktır.

Uygulama ülkemizde kullanıma açıldığında geniş bir incelemesini yapıp sonuçları sizlerle paylaşacağız.