Oyun FarmVille Ceplere Geliyor

FarmVille Ceplere Geliyor

21.04.2010 - 11:03 | Son Güncellenme:

Facebook'ta yıldızı parlayan ve kısa sürede binlerce insanı kendine bağlayan FarmVille oyunu başka platformlara da taşınıyor. İşte çiftçiliğin en son hali...

FarmVille Ceplere Geliyor

Zynga adlı bir firmanın elinden çıkan FarmVille oyunu, Facebook'un fenomenlerinden biriydi. Sanal bir çiftliğiniz bulunan bu oyunda, yarattığınız karakterle ekin ekip, hasat yapıyordunuz. Kısa sürede binlerce kişinin oynadığı oyun gördüğü büyük ilgi nedeniyle giderek genişledi.

Haberin Devamı

Şu anda milyonlarca oyuncusu olan FarmVille, yapımcısının büyük bir servet kazanmasını sağlamıştı. Alternatifleri karşısında pazar payını kaybetmek istemeyen Zynga çiftlik hayatını farklı platformlara da götürmeyi hedefliyor.

Firmanın başka projeleri de var

Kullanıcılarını Facebook'a girme zorunluluğundan kurtaran sitenin bir sonraki adımı ise oyuncuları bilgisayardan kurtarma konusunda olacak.

Zynga sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre firma, FarmVille'in mobil platformlardan da oynanabilmesi için yatırım yapıyor. Firma, farmvilleandroid.com, farmvilleiphone.com, farmvilleipad.com ve farmvillesms.com adlı sitelerin isim haklarını satın aldı bile. Mobil FarmVille yapımcıların bu konudaki tek projesi de değil , firma bu platformda yeni oyunlar da hazırlayacak.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.