Oyun Fortnite oynayarak saatte 160 TL kazanmak ister misiniz?

Fortnite oynayarak saatte 160 TL kazanmak ister misiniz?

16.03.2018 - 19:19 | Son Güncellenme:

Fortnite: Battle Royale, çok kısa sürede 3.4 milyon anlık oyuncu gibi bir rekora imza atarak PUBG’ye yetişti. Fortnite’ın inceliklerini ve dahah iyi nasıl oynayabileceklerini diğer insanlara göstererek saatte yaklaşık 30 sterlin (yaklaşık 160 TL) kazanabilirsiniz.

Fortnite oynayarak saatte 160 TL kazanmak ister misiniz

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Fortnite: Battle Royale, kısa sürede 3.4 milyon anlık oyuncuya ulaşarak PUBG'ye yetişti. Hatta artık kendinizi oyunda uzman olarak görüyorsanız Fortnite üzerinden para bile kazanabilirsiniz. Bidvine adlı site, oyuncuların profesyonel hizmetleri 'arkadaş' olarak satmalarına izin veriyor. Bu sitede, Fortnite’ın inceliklerini ve dahah iyi nasıl oynayabileceklerini diğer insanlara göstererek saatte yaklaşık 30 sterlin (yaklaşık 160 TL) kazanabilirsiniz.

Sitede bir uzman gibi davranıp para kazanmaya başlayamıyorsunuz. Uymanız gereken belli başlı kriterler var. Öncelikle Fortnite’ta en az 25 kez 1. olmanız gerekiyor. Bunu sağladığınızda Bidvine’da uzman olarak göreve başlayabilir ve saatte 160 TL gibi ücretler kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sitede bir koç isteyenler, ayrıntılarını, hangi alanda koçluk istediklerini ve kendileri için hangi zamanın en iyi olduğunu kaydediyor. Daha sonra irtibata geçiliyor. Bu kadar basit.

Bidvine'nin kurucu ortağı Russ Morgan konuyla ilgili şunları söyledi, "Fortnite piyasa sürüldüğünden beri sürekli daha çok popüler olduğunu görüyoruz ve hizmetimizin oyunu öğrenmek isteyenlere yardım edeceğini umuyoruz" dedi.

10 yaşındaki oğlunun oyuna nasıl bağımlı olduğunu açıklamıştı

Daha önce İngiltere’de Leo isimli 10 yaşındaki bir çocuğun annesi, oğlunun nasıl Fortnite bağımlısı olduğunu açıklamıştı. Anne, Fortnite’a başladıktan sonra çocuğunun aile zamanlarını ihlal ettiğini ve oyunun çocuğunu bağımlılığa sürüklediğini söylemişti.

Leo’nun annesi, "Çok fazla eğlenceli ve adrenalin dolu bir oyun. Oynayanlar ekranın başında çığlık atıyorlar, saklanıyorlar, birbirlerini arıyorlar, arkadaşları ile birlikte oyunların içinde yaşıyorlar" demişti.