Teknoloji Galaxy Note 6’nın Özellikleri Şaşırtacak

Galaxy Note 6’nın Özellikleri Şaşırtacak

11.04.2016 - 14:15 | Son Güncellenme:

Samsung’un en yeni amiral gemi modellerinden olması beklenen Galaxy Note 6 için oldukça çarpıcı iddialar iddialar gündemde…

Galaxy Note 6’nın Özellikleri Şaşırtacak

Dünya’nın en büyük teknoloji firmalarından birisi haline gelen Samsung, mobil alanda da bir hayli başarılı bir firma. Satışa sunduğu telefonlar ile birlikte sektöre yön veren bir yapıya bürünen şirket, en son karşımıza Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri ile çıktı. Şimdilerde hız kesmeden yeni telefon modelleri geliştirmeye devam eden firma, dedikodulara göre yakında karşımıza Galaxy Note 6 modeli ile çıkacak. Hatta söylentiler, geliştirici ekibin yeni Note modelinde bir hayli ilgi çekici özelliklere yer vereceğini doğruluyor.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre Galaxy Note 6, beraberinde IP68 sertifikasına sahip bir şekilde satışa sunulacak. Ki bu da firmanın bir hayli güçlü bir telefon modeli üzerinde çalıştığını kanıtlıyor. Su geçirmez özellikte olacağı söylenen model, aynı zamanda iris tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. Zeuba tarafından listelenen bilgilerde, Note 6’nın ‘Iris Cam’ adında bir donanıma sahip olacağı doğrulanıyor.

Şu anda Samsung’un iris teknolojileri üzerinde çalıştığı zaten biliniyor. Ancak bu kadar hızlı bir şekilde iris tarayıcısının karşımıza çıkıp çıkmayacağı kesin değil. Zira bahsi geçen teknolojinin hala daha geliştirilme aşamasında olma ihtimali bulunuyor. Eğer konu ile ilgili yeni bir haber elimize ulaşır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Samsung Iris Tarama Teknolojisini Kullanmaya Hazırlanıyor