Teknoloji Galaxy S5 Nihayet Güncellendi

Galaxy S5 Nihayet Güncellendi

21.04.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Samsung’un bir zamanlar amiral gemi modeli olan Galaxy S5 için nihayet en son sürüm Android güncellemesi yayımlanmış bulunmakta…

Galaxy S5 Nihayet Güncellendi

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve uzun bir süre önce amiral gemi modeli adı altında satışa sunulan Galaxy S5 için nihayet güncelleme vakti geldi çattı. Su geçirmeme özelliği ve yüksek çözünürlüklü ekran gibi nitelikleri ile beğeni toplayan cihaz, açıklanan bilgilere göre Android 6.0.1 Marshmallow sürümüne terfi etmiş durumda. Cihaz adına yeni bir güncelleme yayımlamış olan Samsung, bununla birlikte telefonun işletim sistemini en son versiyona yükseltiyor.

Haberin Devamı

Başlangıçta Güney Kore’de görücüye çıkan yeni güncelleme, şimdilerde Sri Lanka bölgesine ulaşmış durumda. Bunun hemen ardından Avrupa, Latin Amerika ve diğer bölgelere de ulaşacağı açıklanan güncellemenin çok yakında ülkemizde de kullanılabilir olacağı söyleniyor. Bir nevi yeni güncellemeyi dalgalar halinde yayımlamakta olan Samsung, Galaxy S5 sahiplerinin olası bir sorun ile karşılaşmamaları adına bu tarz bir işleyişi aktif kılmakta.

Beraberinde arayüz iyileştirmeleri, performans yükseltmeleri ve birçok açığın kapatılmasını sağlayan ögeler ile birlikte gelen yeni sürüm, toplamda 1.5 GB’lık bir alanı kaplıyor. Eğer güncellemeyi yapmayı düşünüyorsanız cihazınızda yer açmayı unutmayın.

Xperia Z2 ve Z3 İçin Nihayet Güncelleme Vakti