Teknoloji Galaxy S7 Edge Huawei P9 Kamera Karşılaştırma Testi [Video]

Galaxy S7 Edge Huawei P9 Kamera Karşılaştırma Testi [Video]

30.04.2016 - 17:18 | Son Güncellenme:

Yeni nesil amiral gemisi telefonlar DSLR seviyesinde fotoğraf çekimi yaparken kamera özellikleri ile öne çıkan Galaxy S7 Edge Huawei P9 Kamera Karşılaştırma Testi ile karşınızdayız.

Galaxy S7 Edge Huawei P9 Kamera Karşılaştırma Testi [Video]

Akıllı telefonlar her geçen nesille birlikte akıllanırken fotoğraf tarafında da büyük bir değişim ve gelişim söz konusu. Akıllı telefonların kamera sensörleri öyle bir noktaya taşındı ki bir önceki nesle göre bile %90 daha fazla ışık alma gücüne ulaştılar. Biz de silikonvadisi olarak kamera özellikleri ile öne çıkan Galaxy S7 Edge Huawei P9 Kamera Karşılaştırma Testi yaparak en iyiyi ortaya çıkartmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta da bu ekibe LG G5 ve HTC 10‘u da katarak daha büyük bir test ile karşınızda olacağız.

Galaxy S7 Edge Huawei P9 Kamera Karşılaştırma Testi bize akıllı telefonların kamera tarafında hangi seviyeye ulaştığını da gösteriyor. Leica destekli Huawei P9, yenilenmiş Sony IMX260 kamera sensörüne ve mobil pazarda en düşük diyafram değerine sahip Galaxy S7 Edge karşısında nasıl bir performans ortaya koyacak?

Sizin için hazırladığımız video karşılaştırma testini aşağıdan izleyebilir orijinal fotoğrafları da aşağıdan inceleyebilirsiniz. Bu noktada silikonvadisi olarak “şu telefon daha iyi bu fotoğraf daha güzel” gibi bir yorumda bulunmak istemiyoruz. Fotoğrafları tek tek inceleyerek kimin daha iyi çekim yaptığına kendiniz karar verebilirsiniz. Özellikle düşük ışıklı çekimlerde f/1,7 diyafram değerinin nasıl bir performans ortaya koyduğuna da dikkat etmenizi öneriyoruz.

Haberin Devamı

Aşağıdan orijinal fotoğrafları inceleyebilirsiniz…

Hauwei P9 Gece Fotoğraf Galaxy S7 Edge Gece Fotoğraf Huawei P9 Gece Çekimi Galaxy S7 Edge Gece Çekimi Huawei P9 Ön Kamera (Maşallah Diyelim :) Galaxy S7 Edge Ön Kamera Maşallah Demeden Geçemeylim Huawei P9 Gece Çekimi Galaxy S7 Edge Gece Çekimi

Diğer sayfada Gündüz Çekimlerini de görebilirsiniz…