Teknoloji Galaxy S7’nin Bu Özelliği Çok Konuşulacak!

Galaxy S7’nin Bu Özelliği Çok Konuşulacak!

29.12.2015 - 11:57 | Son Güncellenme:

Samsung'un yeni amiral gemi modeli olması beklenen Galaxy S7, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu seferki dedikodu ise bir hayli ilginç

Galaxy S7’nin Bu Özelliği Çok Konuşulacak

Samsung'un yeni amiral gemi modeli olması beklenen Galaxy S7, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu seferki dedikodu ise bir hayli ilginç... Android cephesinin en güçlü firmalarından Samsung, bu kez oldukça iddialı geliyor gibi. Parmak izi okuyucu, kavisli ekran yapısı ve üstün kalitede kamera özellikleri gibi yeteneklerin yanına şimdi bir de Iris tarayıcısı eklenebilir.

Haberin Devamı

Zira yeni çıkan söylentilere göre firma bu konuyla ilgili çalışmalarına son sürat devam ediyor. Exynos 8890 ya da Snapdragon 820 yonga setlerinden birine sahip olması beklenen Galaxy S7, güçlü donanım özelliklerinin yanı sıra ayrıca Iris tarayıcısına da sahip olacak. Henüz tam olarak hangi bölgesinde bu tarayıcıya yer vereceği bilinmeyen cihazın bir nevi gözleri okuyabileceği ön görülmekte.

Bu sayede güvenlik seviyesini bir hayli üst kademeye taşıyacak olan Samsung, ayrıca rakiplerinden de bir adım öne çıkmayı başaracak gibi.

Gelelim işin en can alıcı noktası; peki ya fiyat? Açıkçası bu sorunun cevabı bir hayli merak edilmekte. Yani Iris tarayıcısına gerek var mı yok mu tartışıla dursun bir de bu özelliğin cihaza katacağı ekstra masraf da önemli. S7'nin güçlü donanımına ek olarak dahil olması beklenen Iris gibi farklı özelliklerin fiyat konusuna ne ölçüde etki edeceği şimdilik kesin olarak bilinmiyor. Ne dersiniz, sizce bu tarz bir özelliğe gerçekten ihtiyaç var mı?