Teknoloji Galaxy S9 kılıfları ön siparişe çıktı

Galaxy S9 kılıfları ön siparişe çıktı

26.12.2017 - 14:45 | Son Güncellenme:

MobileFun, Galaxy S9 kılıfları için onay aldığını belirterek kılıfları ön siparişe açtı.  Galaxy S9 için olan tüm kılıflar bu yıl Galaxy S8 için çıkan kılıflarla aynı renkte olacak.

Galaxy S9 kılıfları ön siparişe çıktı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Şubat ayında gerçekleşecek MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacak olan Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri için beklerken, telefonlar hakkında gelen bilgiler devam ediyor. Bir çevrimiçi satış mağazası olan Mobile Fun, SamMobile ile iletişime geçtiğini ve Galaxy S9 ve S9+ kılıfları için onay aldığını iddia etti.

SamMobile’ın paylaştığı bilgilere göre Samsung, LED View, Clear View, Alcantara, ve Protective kılıflara bir de Hyperknit kılıf ekleyecek. Kılıfların renkleri bu sene çıkan Galaxy S8 kılıfları gibi siyah, nane, mavi renklerde satışa çıkacak ve bu renklere ek olarak bazı pazarlara özel olarak kırmızı kılıf seçeneğide olacak. Kılıfların henüz bir fotoğrafı olmasada MobileFun kendine o kadar çok güveniyor ki, şimdiden satışlar için ön siparişi başlattı.

Haberin Devamı

MobileFun’ın SamMobile’a yaptığı bir diğer açıklama ise Samsung’un, yeni Galaxy S9 ve S9+ ile birlikte yeni bir kablosuz şarj pedi de tanıtacağı. Şarj pedinin yeni özellikleri hakkında şu an bir bilgi yok ancak eski şarj pedlerinin yerini alacağı biliniyor. Ayrıca DeX Pad’in de yeni bir versiyonu tanıtılması bekleniyor. Açıklamaya göre yeni DeX Pad ile Android Oreo’ya sahip telefonunuzu bir ekrana bağladığınızda telefonunuzu fare olarak kullanabileceksiniz. Ayrıca bir başka bilgiye göre telefon klavye olarak da kullanılabilecek. Böylece kullanıcılar Dex Pad sayesinde sadece bir ekranla bütün bilgisayar işlerini halledebilecek.