Teknoloji Gıda ve ekmek yardımı için Setcard teknolojisi kullanılıyor

Gıda ve ekmek yardımı için Setcard teknolojisi kullanılıyor

05.02.2018 - 13:15 | Son Güncellenme:

Sivas Büyükşehir Belediyesi ile sosyal sorumluluk projesinde yer alan Setcard, bu konuda verdiği hizmetle birlikte belediyenin teşekkür belgesini kazandı.

Gıda ve ekmek yardımı için Setcard teknolojisi kullanılıyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yardıma ihtiyaç duyan insanların sayısı kesinlikle az değil. Özellikle belediyeler bünyesinde bu yardımlar düzenli ve dengeli bir şekilde dağıtılmaya çalışılıyor. Yakın zamana kadar bu yardım için fiş kullanımı tercih edilirken SETCARD projesi ile birlikte artık yardıma ihtiyaç duyan herkesin teknoloji kartı ile birlikte bu konuda fırsat bulduğunu görebiliyoruz. Karta tanımlanmış aile fertleri ve ihtiyaçlar düzenli bir yardım için insanlara gerçekten yardımcı oluyor. Son derece başarılı ve teknoloji projesi ile destek sağlayan SETCARD, bu konuda ihtiyaç sahiplerinin en iyi dost olmuş görünüyor.

Haberin Devamı

Vatandaşlarla yapılan röportajlar bu konunun ne kadar önemli ve gerekli olduğunu göstermektedir. Özellikle yardım dağıtan belediyenin ekmek büfelerinde bu kart aracılığı ile tanımlanmış ekmeği yardım olarak almak daha kolaylaşıyor. Artık hem ekmek hem de değişik gıda ve benzeri yardımlar için bu projenin mükemmel bir örnek oluşturduğunu söyleyebiliriz.

Hayatımıza giren ve pek çok konuda bize kullanım avantajı sağlayan teknolojiler içerisinde SETCARD yaptığı proje ile birlikte önemli bir yere sahip oldu. Toplumsal bilinç ve yardımcılık konusundaki iyi niyetli çalışmalara destek sağlayan SETCARD geliştirdiği kart projesi ile birlikte artık yardımı çok daha teknolojik bir yolla denetliyor ve fırsat olarak insanlara sunuyor.

Haberin Devamı

Gıda ve ekmek yardımı için Setcard teknolojisi kullanılıyor

Sivas Büyükşehir Belediyesi ve bu konuda yakından takip ettiği sosyal yardım ve sorumluluk projesi, artık SETCARD uygulaması ile birlikte insanlara daha iyi hizmet veriyor. Vatandaş için fiş alma zorunluluğu ortadan kalkarken, bu teknoloji kartı sayesinde yardım almak insanlar için daha da kolaylaşmış durumda. Böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almaktan memnuniyet duyan SETCARD teknoloji çalışmalarının yardım ve benzeri konularda avantajlı yönünü ortaya koymaya devam ediyor.

Yardım için pratik ve etkili çözümler, özellikle teknoloji kullanımı ile birlikte çok daha kolay hale gelmiş durumda. İlk olarak Sivas bu konuda önemli bir adım attığı gibi ilerleyen zamanlarda yardım dağıtan kurum ve kuruluşların bu projede ilham alması bekleniyor. Bu şekilde hem ihtiyaçların doğru belirlenmesi ve belirlenmiş olan ihtiyaçların en doğru şartlarda karşılanması mümkün hale gelmektedir.

SETCARD mobil uygulaması için