Teknoloji Girişimciler hikayelerini gençler için anlattı

Girişimciler hikayelerini gençler için anlattı

06.07.2017 - 10:51 | Son Güncellenme:

Red Bull Basement kapsamında, geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen Connecting The Dots (Noktaları Birleştirmek) etkinliğinde teknoloji meraklıları, tasarımcılar, girişimciler ve fikir liderleri bir araya geldi.

Girişimciler hikayelerini gençler için anlattı

Genç girişimciler Emin Çapa, Hakan Baş, Kaan Akın ve Zeynep Çelik gibi birbirinden tecrübeli isimlerle fikir alışverişinde bulunurken, girişim ekosistemi hakkındaki etkileyici sunumları izleme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Teknolojiyi kullanarak yenilikçi projeler üreten beyinleri bir araya getirip, onlara projelerini geliştirmeleri için olanak sağlayan uluslararası platform Red Bull Basement, Türkiye’den de başvuruları topladı. Başvuru öncesi Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte girişim dünyasından pek çok önemli isim sahnede deneyimlerini paylaştı.

Etkinlik kapsamında gazeteci Emin Çapa, Yemeksepeti'nin kurucu ortaklarından Timuçin Bilgör, Mentors Network Turkey kurucusu Mehmet Onarcan, Gastro Club girişiminin mimarı ve yatırımcısı Çağlar Karataş veSherpa'nın kurucusu Yakup Bayrakgibi pek çok isim gençlerle buluştu. Alanında uzman bu isimler Tükiye’de girişim ekosistemi üzerine gerçekleştirdikleri konuşmalarla yepyeni fikirlerin oluşmasına zemin sağladı.

Haberin Devamı

Etkinliğe katılamayanlar ya da konuşmacıları yeniden izlemek isteyenler www.redbull.com/basementistanbul adresinden içeriklere ulaşabilir.