Teknoloji Google Dünya Sorunlarına El Attı!

Google Dünya Sorunlarına El Attı!

22.04.2013 - 11:58 | Son Güncellenme:

İnternet dünyasının olmazsa olmazı haline dönüşen Google, sosyal sorumluluk alanındaki yerini de aldı. One Today adlı yeni uygulamasıyla projeye desteğe devam!

Google Dünya Sorunlarına El Attı

İnternet devi Google, şimdi de sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme geldi. Sosyal sorunların ele alındığı projelere destekte bulunmak isteyen Google, yardımlarını sektörel biçimde yaptı. One Today olarak adlandırdığı yeni uygulama sayesinde, teknoloji kullanıcısı halk tarafından sosyal destekler yağmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Tüm dünya üzerinde aktif olarak kullanılabilecek One Today uygulaması, kullanıcılara ve proje sahiplerine büyük yenilikler getiriyor. Proje aşamasının, değerinin, totaldeki desteğin ve sosyal eksikliklerin neler olduğunu kullanıcıya yansıtabilen Google uygulaması üzerinden günde 1 dolarlık bir yardımda bulunabilecek.

Google tarafından projelere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak sunulan uygulamadan tüm sosyal sorumluluk projeleri faydalanabilecek. Fakat uygulama kullanımındaki tek koşul, bu uygulama üzerinden gelir elde edilmemesi gerektiği üzerine. Google’ın herhangi bir kar amacı elde etmemesiyle beraber, kredi kartı ile yapılan yardımlarda 1.9 oranında bir komisyon aldığı biliniyor.

Google’ın sosyal sorumluluk uygulaması One Today şimdilik yalnızca Amerika projelerine ev sahipliği yapıyor. Uygulama şuan için her ne kadar Türkiye’de kullanılmıyor olsa da Google Play uygulama marketinden indirip inceleyebilirsiniz.