Teknoloji Google Glass'ın yenisi tekrardan satışta sunuldu

Google Glass'ın yenisi tekrardan satışta sunuldu

14.08.2017 - 15:11 | Son Güncellenme:

Google'ın bir dönem herkesi heyecanlandıran ancak beklenen ilgiyi görmeyen akıllı gözlüğü Google Glass'ı tekrardan satışa çıktı.

Google Glassın yenisi tekrardan satışta sunuldu

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google Glass'ın tüketici sürümünü kaçırdıysanız, giyilebilir ürünü kurumsal merkezli bir tedarikçiden satın almanın bir yolu var. Glass for Work partneri Streye ile Google Glass Enterprise Edition'ı 1550 euro'dan satışa sundu. Kurumsal müşterilere yönelik olan Google Glass'ı satın almanızla birlikte Streye'nin özel hizmetlerine de erişebiliyorsunuz.

Bu Google Glass, orijinalinden çok farklı değil. Gözlükte 780 mAh'lik bataryanın yanında 2 kat daha fazla depolama alanı (32GB), Intel Atom işlemci, hızlı Wi-Fi, daha geniş bir alanı kapsayan sensörler(çoğunlukla yardımcı GPS) ve yüksek ses kaliteli hoparlör bulunuyor.

Glass, Google'ın pek ilerlemeyen büyük bir girişimiydi. Bu nedenle donanımı bu şekilde geri dönüşümlü olarak görmek şaşırtıcı değil. Şirket uzun süredir giyilebilir ürünün tüketici sürümünü durdurdu, eğer Google Glass'uı almaya niyetiniz varsa bu tek yolunuz.