Teknoloji Google Maps Her Bölgede Güncellendi

Google Maps Her Bölgede Güncellendi

12.05.2016 - 14:30 | Son Güncellenme:

Arama motoru devi tarafından hayata geçirilen ve her geçen gün gelişim kaydeden Google Maps, tüm bölgeler için güncellendi…

Google Maps Her Bölgede Güncellendi

Geliştirildiği günden bu yana yeni özellikler almaya devam eden Google Maps, bir süre önce belirli kullanıcılar adına aktif hale gelen Sürüş Modunu tüm bölgeler için aktif hale getirdi. Bundan önce Avrupa bölgesinde yer alan seçili ülkeler içerisinde kullanılan Sürüş Modu, özellikle yılın başlarında ABD ve Kanada gibi ülkelerde de aktif hale gelmişti. Nitekim bu özelliğe yaygınlık kazandırmak isteyen Google, beklenen güncellemeyi yayımlamış bulunuyor.

Haberin Devamı
google maps silikon vadisi Özellik birçok yerde aktif

Açıklanan bilgilere göre Lübnan, Hindistan, İsveç, Almanya, Finlandiya, Arjantin, Endonezya, Birleşik Krallık, Pakistan, Brezilya ve daha birçok ülkede Maps için geliştirilen Driving Mode yani Sürüş Modunu kullanmak mümkün. Temel anlamda navigasyon bilgilerini kullanan bu özellik, gidilecek noktayı girmeden aktif hale gelebilmekte. Nitekim öneriler eşliğinde ve daha önce gidilen noktalar aracılığıyla bilgileri harmanlayan sistem, sürücüye çeşitli bilgilerin ulaştırılmasını mümkün kılıyor. Konu ile ilgili şimdilik elimizde bulunan bilgiler bunlar ile sınırlı. Eğer yeni bir gelişme yaşanır ise haber etmiş olacağız, gözünüz bizde olsun.

Daha fazla teknoloji haberlerine sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda YouTube kanalımız üzerinden de ulaşabilirsiniz. Son gelişmeleri takip etmek ve kanalımıza abone olmak için hemen tıklayın.

Google Cardboard İle İlgili Şaşırtan Gelişme