Teknoloji GoPro'nun yeni kamerası Hero 7 bir mağaza ekranından sızdırıldı

GoPro'nun yeni kamerası Hero 7 bir mağaza ekranından sızdırıldı

03.09.2018 - 11:28 | Son Güncellenme:

GoPro'nun bir sonraki aksiyon kamerası Hero 7, bir mağazanın tanıtım ekranlarında görüntülendi. Bir Imgur kullanıcısı, bu ay içinde duyurulması beklenen şirketin Hero 7 kamerasını gösteren, bir dizi görüntü (Reddit aracılığıyla) yayınladı.

GoPronun yeni kamerası Hero 7 bir mağaza ekranından sızdırıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

GoPro'nun yeni aksiyon kamerası Hero 7, bir mağazanın tanıtım ekranlarında ortaya çıktı. Kameranın beyaz, gümüş ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor. Ekranda daha önceki modellerde gördüğümüz görüntü sabitleme, 10 metreye kadar suya dayanıklılık özellikleri de dikkat çekiyor. Hero 7'nin boyutları ise Hero 6 ile benzer seviyede.

Modellerin bir kısmı ekransız gelebilir. Hero 4’ün Silver modelinde ekran yokken, Black modelinde ekran yer alıyordu.

GoPronun yeni kamerası Hero 7 bir mağaza ekranından sızdırıldı

GoPro, birkaç yıldır zor zamanlar geçirdi. Şirket, model serisini, 2016 ilkbaharında üç modele böldü. Bu şekilde modellere daha fazla odaklanmayı ve maliyetleri kısmayı amaçladı. Geçen yıl Hero 6 aksiyon kamerasını ve Fusion adı verilen 360 derece kamerayı piyasaya sürdü. Aynı zamanda geçtiğimiz ilkbaharda drone işinden çıkmıştı.

Haberin Devamı

Bu yılın başlarında şirket yeni bir giriş seviyesi kamera olan Hero'yu piyasaya sürdü ve bu yıl içinde yeni modellerin takip edeceğinin işaretlerini vermişti.