Oyun Dunyasi Gran Turismo 6 Güncellemesinde Yeni Arabalar ve Pistler

Gran Turismo 6 Güncellemesinde Yeni Arabalar ve Pistler

17.09.2014 - 07:33 | Son Güncellenme:

Ünlü yarış simülasyonu Gran Turismo 6’ya 1.12 güncellemesi ile yeni arabalar, pistler ve yarış modları ekleniyor.

Gran Turismo 6 Güncellemesinde Yeni Arabalar ve Pistler

Yarış oyunlarını sevmeseniz bile duymuş olacağınız bir oyun Gran Turismo. PlayStation’da ilk çıktığından beri her yeni versiyonu ile çıtayı yükselten ve hep diğer yarış oyunlarına örnek olan bir başyapıt. O kadar ki, Aston Martin ve Nissan gibi firmalar oyunda kullanılması için özel süper konsept otomobil tasarımları üretiyor.

Haberin Devamı

İşte bu özel arabalardan biri de, Gran Turismo 6 için gelen 1.12 güncellemesine eklenen “Toyota FT-1 Vision Gran Turismo”. Estetik tasarımı ve tekerleklerden piste akan gücü ifade eden imajı ile FT-1 an sıkı süper araba meraklılarını bile memnun etmek için hazırlanmış. Bu arabayı oyunda özel etkinlik olan “FT-1 Seasonal Event”e katılarak açabiliyorsunuz.

Bir diğer yeni araba Nissan’ın spor serisinden “GT-R Nismo Edition”, bu aracı da bu seneki GT Academy etkinliğine katılan herkes ücretsiz olarak kazanabilecek. Nissan’ın 2007’de piyasaya çıkan R35 GT-R modelinin geliştirilmiş bu versiyonu, seri üretilmiş en hızlı araba rekorunu da taşıyor.

Oyuna eklenen yeni pist olan “Circuito de la Sierra”, İspanya’daki Ronda bölgesinden esinlenerek tasarlanmış. Bu pistte özel bir zamana karşı yarış modu oynanabilecek. Ayrıca Gran Turismo 6 güncellemesi ile “Online Quick Match” yarış modu da geliyor. Önceden şartları belirlenmiş bu özel yarışlarda, rakibiniz uygun bir grup içinden otomatik olarak seçilecek.

Haberin Devamı

videosunu buradan izleyebilirsiniz.