Oyun Dunyasi Gran Turismo Oyununun 15. Yılına Aston Martin'den Hediye

Gran Turismo Oyununun 15. Yılına Aston Martin'den Hediye

18.08.2014 - 23:17 | Son Güncellenme:

Efsane yarış simülasyonu Gran Turismo, her zaman olduğu gibi tüm otomobil firmalarının favorisi, bunlara Aston Martin de dahil.

Gran Turismo Oyununun 15. Yılına Aston Martinden Hediye

Aston Martin bir süre önce, Gran Turismo’nun son versiyonuna eklenen otomobillerden birini tasarlamıştı. Firmanın tasarımcılarından olan Marek Reichman’ın elinden çıkan Gran Turismo konsept arabası “DP-100 Vision Gran Turismo” gerçekten de müthiş görünen bir süper araba. Fakat artık hem oyunda hem de pistte güzel görünecek.

Gran Turismo’nun 15. yılı sebebiyle Aston Martin DP-100 süper konsept modelinin gerçek bir versiyonunu yarattığını duyurmuştu. İşte bu hafta Aston Martin gerçek DP-100’ü ilk kez gösterime çıkardı. 800 beygir gücündeki araba V12 motora, özel bir hava giriş kanal sistemine ve sıradışı LED arka far tasarımına sahip.

Gran Turismo oyununu yaratan Kazunori Yamauchi, yarış oyununa dahil edilen Aston Martin DP-100 modelini gördüğünde, “Bu araba Aston Martin’in geleceği” şeklinde yorum yapmış. Geleceğin arabaları böyle ise, geleceğin şoförleri çok şanslı olacak demektir.

Haberin Devamı

Tanıtım videosunu izlemek için buraya tıklayınız.