Teknoloji Halı Saha OUT Lazer Saha İN !

Halı Saha OUT Lazer Saha İN !

04.07.2013 - 10:27 | Son Güncellenme:

Nike, yeni bir futbol ayakkabısı için başlattığı reklam kampanyasında tüm gençleri sokaklara döküyor! Nike’ın bu reklam kampanyasını farklı kılan şey ise; maç keyfini Lazer Futbol Sahasında sunuyor olması!

Halı Saha OUT Lazer Saha İN

Lazer teknolojisinin her geçen gün gelişen yüzüyle yeni ve başarılı reklamlara konu olmaya devam ediyor. İşaretleme, yakma, kesme, haberleşme veya bilişim dünyasında yüzeye yansıtılarak bir klavye kullanımı sunan lazerler bu kez de futbol severlere futbol sahasını oluşturdu.

Haberin Devamı

Nike Football Spain tarafından başlatılan etkinlik, futbola kalbini vermiş tüm futbolseverlere özel bir maç deneyimi yaşatmaya devam ediyor. #MiPista (Benim izim, benim işaretim) adlı projeyle beraber yürütülen reklam kampanyasında, sokak futbolu temalı FC247 serili futbol ayakkabıları tanıtılıyor.

Futbolun dünyası İspanya-Madrid sokaklarında ellerindeki akıllı cihazlarla Nike’a istek gönderen ayakkabı kullanıcıları, Nike’ın özel aracının gelmesiyle birlikte lazer sahalı futbol keyfini yaşamaya başlıyor. Yüksek bir asansörlü direkten yansıtılan lazer sayesinde oluşan futbol sahasında, Nike’ın özel seri ayakkabısıyla en az 8 kişi olması şartıyla maç yapabiliyor.

Şimdilik reklam kampanyası dahilinde karşılaşılan lazer sahadaki futbol deneyiminin, yalnızca bir demo videosu bulunuyor.