Oyun Harry Potter'ın yeni oyunu Hogwarts Mystery indirmeye sunuldu

Harry Potter'ın yeni oyunu Hogwarts Mystery indirmeye sunuldu

26.04.2018 - 14:36 | Son Güncellenme:

Harry Potter: Hogwarts Mystery adlı oyun, Android ve iOS platformu için indirmeye sunuldu. RPG tarzıdaki ücretsiz oyunda Hogwarts'ı yeniden keşfedeceksiniz.

Harry Potterın yeni oyunu Hogwarts Mystery indirmeye sunuldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Pokemon'dan Fortnite ve PUBG'ye kadar her şeyin mobil versiyonları büyük başarılar elde etti. Geliştirici Jam City, Harry Potter'ın da bu geçişi başarılı bir şekilde gerçekleştirebileceğine inanıyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery, ücretsiz olarak iOS ve Android cihazlar için kullanıma sunuldu.

Hogwarts Mystery, ana romanların olaylarından yıllar öncesinde geçiyor. 1980'lerde, Voldemort'un geçici olarak ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra gerçekleşiyor. Ancak yine de Harry Potter'ın Hogwarts'a gitmesinden önceki yıllar. Buna rağmen, Michael Gambon (Profesör Dumbledore), Maggie Smith (Profesör McGonagall), Warwick Davis (Profesör Flitwick), Sally Mortemore (Madam Irma Pince), Gemma Jones gibi filmdeki birçok aktör tarafından seslendirme özelliği var. Madam Pomfrey ve Zoe Wanamaker (Madam Hooch) da var.

Haberin Devamı

Oyun kendi büyücünüzü yaratmanıza, Hogwarts'a katılmanıza ve hatta dört evden birine katılmanıza izin veriyor. Derslere gidip büyü yapmaya ve iksir oluşturmaya kadar bir Hogwarts öğrencisinin yapmasını beklediğiniz her şeyi yapmaya çalışacaksınız.