Oyun Dunyasi Hem Dans Edin, Hem Oyun Oynayın, Hem de Sosyalleşin

Hem Dans Edin, Hem Oyun Oynayın, Hem de Sosyalleşin

28.12.2015 - 14:08 | Son Güncellenme:

Bir yandan bilgisayarınızın başından kalkmadan oyun oynamak, bir yandan da sosyalleşmek mi istiyorsunuz? O zaman sizi MStar ile tanıştırma vakti gelmiştir. MStar, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bir dans ve sosyalleşme oyunu. Oyun, sık sık kendisini güncelliyor ve doğal olarak yeni eklenen eşyalarla, yarattığınız karakterinizi daha çekici yapabiliyorsunuz. Dilerseniz bir kadın, dilerseniz bir erkek karakter yaratıp, […]

Hem Dans Edin, Hem Oyun Oynayın, Hem de Sosyalleşin

Bir yandan bilgisayarınızın başından kalkmadan oyun oynamak, bir yandan da sosyalleşmek mi istiyorsunuz? O zaman sizi MStar ile tanıştırma vakti gelmiştir.

Haberin Devamı

MStar, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bir dans ve sosyalleşme oyunu. Oyun, sık sık kendisini güncelliyor ve doğal olarak yeni eklenen eşyalarla, yarattığınız karakterinizi daha çekici yapabiliyorsunuz. Dilerseniz bir kadın, dilerseniz bir erkek karakter yaratıp, benzemek istediğiniz ünlü dansçılar gibi karakterinizi süsleyebiliyorsunuz. MStar’da her oyuncunun kendisine ait bir gardropu var ve bu gardropta birbirinden özel kıyafetlerinizi, aksesuarlarınızı toplayabiliyorsunuz.

Oyunumuzda amacımız, en iyi dansçı olmak. Klavyeden yapılan kontrollerle, oyundaki karakterinize nasıl dans edilebileceğini öğretiyorsunuz. Bu sırada farklı insanlarla konuşabiliyor ve onlarla da dans düellolarına katılma imkanına sahip oluyorsunuz. Oyunda, ne kadar iyi dans ederseniz, o kadar popülerleşiyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir veya oyunda oluşturulan sosyal çevrenizi arttırabilir, devam ettirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Oyunun diğer güzel bir yanı ise tamamen Türkçe olması.