Teknoloji Her şey kontrol altında!

Her şey kontrol altında!

09.01.2009 - 12:07 | Son Güncellenme:

Nevo S70'in kablosuz ağ erişimi sayesinde evinizdeki tüm cihazları kontrol edebiliyorsunuz.

Her şey kontrol altında

Nevo S70, geniş kapsamlı bir akıllı kumanda olması yanında, kablosuz ağ erişimi desteği sayesinde aynı zamanda işitsel, görsel ve dijital ortam kontrolü de sağlar. Tek elinizle rahatça kullanabileceğiniz S70, kişiye özel tasarımı yapılabilen 3.5” dokunmatik ekranı sayesinde kolay kullanım özelliği sunar.

Haberin Devamı

Mevcut akıllı kumanda üreticileri arasında en geniş ve güvenilir kızılötesi kodlarına sahip Universal Electronics tarafından tasarlanan Nevo S70, tek yönlü RS232 haberleşme, dokunmatik ekran üzerinden internet keyfi, çok oda müzik sistemleri kontrolü v.b. özellikleri ile rakipleri arasından sıyrılmaktadır.

Evinizdeki tüm uzaktan kumandalı cihazları bu şık cihaz ile kumanda ederken, klasik ve modern dekorlara uyumu ile hoşnut kalacaksınız.

Nevo S70’in başlıca özellikleri:

• Uzun batarya ömrü ile kesintisiz kullanım sunar.
• Z-Wave stadartı ile, 6 adet infrared veya RS232 cihazı kumanda eden “NevoConnect” cihazı ile kablosuz haberleşir. Bu sayede, kumanda edilecek cihazların görünür bir konumda olması zorunluluğunu ortadan kalkar. Sensörler sayesinde cihazların açık-kapalı durumları gözlemlenebilir ve akıllı makrolar yapılabilir.
• 802.11b kablosuz ağ bağlantısı desteği sayesinde, tıpkı bir bilgisayarın kablosuz ağa bağlanması gibi mevcut ağ yapınıza bağlanır. Bu sayede S70 ekranı üzerinde internet sörfü keyfini yaşayabilir, web merkezli servislere bağlanarak, gerçek zamanlı bilgilere ulaşabilirsiniz; haber, spor veya borsa gibi...
• Tüm uzaktan kumandalı cihazları ve bir çok RS232 standartında haberleşen cihazları kontrol edebilirsiniz.
• Sonos, Imerge, v.b. UPNP destekli çok oda müzik sistemlerini kumanda edebilirsiniz.
• IP üzerinden haberleşen ve MJPEG destekleyen bir çok kameranın görüntüsünü S70 ekranı üzerinden takip edebilirsiniz.
• Üzerinde 6 adet infrared portu bulunan ve evdeki mevcut ağ yapısı üzerinden S70 ile haberleşen “NevoLink” cihazı ile bulunduğunuz konumdan bir başka konumdaki cihazları kontrol ve kumanda edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sürekli değişen ve gelişen Dijital Çağ’a uygun şekilde geliştirilen Nevo S70, yazılım güncellemesi desteği ile her zaman adaptasyona hazırdır.

Yazarlar