Teknoloji HTC Grip Başka Bahara Kaldı!

HTC Grip Başka Bahara Kaldı!

27.10.2015 - 16:38 | Son Güncellenme:

Yapılan sporu çok daha etkin kılmaya yarayacak olan HTC Grip, ne yazık ki bir kez daha ertelendi... MWC 2015 etkinliğinde gözler önüne serilen ve burada duyurusu gerçekleşen HTC Grip, alınan...

HTC Grip Başka Bahara Kaldı

Yapılan sporu çok daha etkin kılmaya yarayacak olan HTC Grip, ne yazık ki bir kez daha ertelendi... MWC 2015 etkinliğinde gözler önüne serilen ve burada duyurusu gerçekleşen HTC Grip, alınan karar neticesinde bu yıl satışa sunulmayacak. İkinci kez ertelenmeye maruz kalan fitness bilekliği, ne yazık ki 2016 yılına ertelenmiş durumda. Tam olarak çıkış tarihi bilgisini paylaşmayan HTC, sadece 2016 yılının başlarında demek ile yetindi. Hali hazırda yaz ayları içerisinde yıl sonuna ertelenen HTC Grip, yaklaşık 199 dolar etiket fiyatı ile satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Bir türlü raflardaki yerini alamayan bileklik, anlaşılan bir süre daha görücüye çıkamayacak gibi gözüküyor. Grip adını verdiği akıllı bileklik ile birlikte kişinin aktivitelerini kontrol altında tutan ve gün içerisinde yaptığımız sporun ne denli etkili olduğunu öğrenmemizi sağlayan Grip, HTC açısından önem teşkil etmekte. Sadece akıllı telefonlar ile yetinmek istemeyen firma, Vive adını verdiği sanal gerçeklik gözlüğünün yanı sıra Grip ile birlikte ürün yelpazesini genişletmeyi ve böylelikle piyasadaki yerini daha da sağlamlaştırmayı hedefliyor. Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.