Teknoloji Huawei Mate 10'un tasarımı nasıl olacak? Mate 10 ne zaman tanıtılacak?

Huawei Mate 10'un tasarımı nasıl olacak? Mate 10 ne zaman tanıtılacak?

25.08.2017 - 11:30 | Son Güncellenme:

Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 10 hakkında her gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan yeni görsel telefonun tasarımı hakkında bilgi veriyor.

Huawei Mate 10un tasarımı nasıl olacak Mate 10 ne zaman tanıtılacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Mate 9 ve Mate 9 Pro modelleriyle büyük başarı yakalayan Huawei'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Mate 10 için ilk tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlamış biz de bunu sizlere aktarmıştık.

Twitter'da Huawei’nin Avustralya ofisi olan HuaweiMobileAu'dan paylaşılan bir görsel, şirketin bugüne kadar piyasaya sürdüğü tüm çift kameralı amiral gemilerini bir arada gösteriyor. Paylaşımda, "Çift kamera ailesine hoş geldiniz" yazıyor ve bu telefonların çıkış tarihleri gösteriliyor.

Paylaşımdan telefonun 16 Ekim 2017’de resmiyet kazanacağı bir kez daha doğrulanıyor. Tarihin altında ise “#beyondthegalaxy” (Galaksinin ötesinde) etiketi yer alıyor. Bu da Huawei’nin yeni telefonunun Galaxy Note 8’den daha iyi olduğu konusundaki iddiasını gösteriyor.

Haberin Devamı

Huawei Mate 10'un Kirin 970 işlemci, 6,1 inç QHD ekran, 6GB RAM, 64GB depolama alanı, çift arka kamera, Android 7.1 Nougat ve 4000 mAh pille gelmesi bekleniyor. Mate 10’un yurt dışı fiyat etiketinde yazan rakamın 1000 doların üzerinde olacağı iddia ediliyor.

Huawei'nin Mate 10 modeli hakkında ortaya çıkan bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Cihaz hakkında yeni bilgiler çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.