Teknoloji Huawei, son derece hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor

Huawei, son derece hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor

13.07.2018 - 15:17 | Son Güncellenme:

Huawei, son derece hızlı yepyeni bir şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor. 10V/4A kurulumla gelecek yeni şarj teknolojisi, cihazın 40W çıkışlı bir şarj adaptörü tarafından şarj edilmesini mümkün kılacak.

Huawei, son derece hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei'nin piyasada bulunan mevcut hızlı şarj teknolojilerinden çok daha hızlı bir şarj teknolojisi üzerinde çalıştığı iddia edildi. Bu bilgi, Çin'deki bir sertifikasyon belgesine dayanıyor. 10V/4A kurulumla gelecek yeni şarj teknolojisi, cihazın 40W çıkışlı bir şarj adaptörü tarafından şarj edilmesini mümkün kılacak. Huawei'nin mevcut SuperCharge teknolojisinin (22W) iki katına çıkabileceği anlamına geliyor. Bu teknoloji Huawei'nin akıllı telefonlarını 30 dakikadan daha kısa sürede şarj edebilecek. Bu OPPO'nun şu anki hızlı şarj işleminden bile daha hızlı olacak.

Bilmeyenler için OPPO, Super VOOC hızlı şarj yöntemini tanıttı. Find X Lamborghini Edition modeli ile de ilk kez ticari olarak kullanılan Super VOOC şarj teknolojisi, 3400mAh kapasiteli bataryayı 35 dakika içinde şarj edebiliyor. Huawei'nin teknolojisi bunu aşabilir gibi görünüyor,

Haberin Devamı

Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 20, ekim ayında resmi olarak tanıtılacak. Bu hızlı şarj, Huawei Mate 20'ye dahil olabilir mi, yoksa Huawei'nin bunu uygulamaya koyması daha mı uzun sürecek? Bunları sadece zaman gösterecek.