Oyun Dunyasi İndirim Çılgınlığı!

İndirim Çılgınlığı!

04.03.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, bugün yaptığı bir açıklamayla Türkiye mağazasının açılışını duyurdu. Dijital mağazasıyla 3 milyondan fazla mutlu ziyaretçiye 25 binden fazla ürün sunan Kinguin, mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için alıcıları ve satıcıları yenilikçi bir altyapıyla bir araya getiriyor. Birinci önceliği daima müşteri memnuniyeti olan Kinguin, bugün itibariyle Türkiye’deki oyunculara […]

İndirim Çılgınlığı

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, bugün yaptığı bir açıklamayla Türkiye mağazasının açılışını duyurdu.

Haberin Devamı

Dijital mağazasıyla 3 milyondan fazla mutlu ziyaretçiye 25 binden fazla ürün sunan Kinguin, mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için alıcıları ve satıcıları yenilikçi bir altyapıyla bir araya getiriyor. Birinci önceliği daima müşteri memnuniyeti olan Kinguin, bugün itibariyle Türkiye’deki oyunculara hizmet verecek.

The Division, XCOM 2 veya Rise of the Tomb Raider gibi en yeni oyunları uygun fiyatlara almak; birbirinden eğlenceli ve yaratıcı bağımsız oyunları bulmak veya CS:GO profilinizi skin’ler ve pin’lerle özelleştirmek istiyorsanız, Kinguin sizlerle. Ayrıca yaşayabileceğiniz herhangi bir sorunda Kinguin’in 7/24 canlı destek servisi yanınızda olacak, hem de Türkçe olarak!

İninal ve GPay gibi yerli şirketlerle işbirliğine giden Kinguin’den yapacağınız alışverişlerinizde, İninal Kart ve GPay’in sunduğu banka havalesi, mobil ödeme ve e-pin gibi ödeme seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak Paypal, Bitcoin, Kredi Kartı, Paysafe Card gibi alternatifler de mevcut.