Teknoloji ING Turuncu Destek’e ABD’den Ödül

ING Turuncu Destek’e ABD’den Ödül

19.12.2014 - 13:42 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada destek hizmetleri yönetimini müşteri deneyimi odaklı olarak yeniden şekillendiren ING Bank, ING Turuncu Destek projesi ile Inova ve Midas tarafından ödüle layık görüldü.

ING Turuncu Destek’e ABD’den Ödül

Inova Ödülleri’nde “Sosyal Medya” ve “Pazarlama” kategorilerinde Onur Ödülü, “Video” dalında ise Bronz Ödül kazanan ING Turuncu Destek, Midas Ödülleri’nde ise “Film” kategorisinde Başarı Sertifikası kazandı.

Haberin Devamı

ING Bank’ın geliştirdiği sosyal medya çalışmalarının gördüğü ilgi ülke sınırlarını aştı. ING Bank, Twitter üzerinden bankacılıkla ilgili paylaşımda bulunan tüm kullanıcılara ulaşabilmeyi, taleplerini dinlemeyi ve sorularını yanıtlamayı hedefleyen “ING Turuncu Destek” hesabı ile uluslararası arenada dikkat çekerek ABD’de düzenlenen uluslararası ödül programları Inova ve Midas tarafından ödüle layık görüldü.

ING Bank müşterisi olsun olmasın, bankacılıkla ilgili paylaşımda bulunan tüm Twitter kullanıcılarını gerçek zamanlı olarak dinleyerek sorularını yanıtlayan ING Turuncu Destek hizmeti, Inova Ödülleri’nin “Sosyal Medya” ve “Pazarlama” kategorilerinde Onur Ödülü’ne, video kategorisinde “Büyük Bankacılık Sürprizi” adlı tanıtım videosuyla da Bronz Ödül’e layık görüldü.

Haberin Devamı

ING Turuncu Destek’in tanıtım filmi Midas Ödülleri’nden de ödülle döndü. ING Bank çalışanlarının da rol aldığı ve sosyal medyada büyük ilgi gören lansman filmi Midas Ödülleri’nde “Film” kategorisinde Başarı Sertifikası’nın sahibi oldu.

Midas Ödülleri’nden bir ödül de ING Bank Türkiye hesabına

ING Bank, Midas Ödülleri’nden bir ödül de kurumsal Twitter hesabı ile kazandı. ING Bank’ın, Dünya Kupası’nda oynanan Hollanda-Arjantin maçında Dirk Kuyt’un isminin telaffuzunu fırsata dönüştürerek ING Bank Türkiye Twitter hesabından konuyu ING Bank Hollanda’ya danıştığı “gerçek zamanlı pazarlama” kurgusu Midas Ödülleri’nde “Sosyal Medya” kategorisinde Gümüş Ödül’e layık görüldü ve bu kategoride Türkiye’den kazanılan tek ödülün sahibi oldu.

ING Bank sosyal medyada ses getiren bu projelere 2014 yılından beri çalıştığı Publicis Modem Türkiye ile imza attı.