Sosyalmedya Instagram hashtag kullanmanın yeni bir yolunu sunuyor

Instagram hashtag kullanmanın yeni bir yolunu sunuyor

22.03.2018 - 10:38 | Son Güncellenme:

Instagram Twitter'ın ayak izlerini takip ediyor. Instagram, yeni güncellemeyle profillerinize hashtag ve profil linki eklemenize izin veriyor. Kullanıcılar bu sayede diğer profillere gidebilir veya aynı hashtag'e sahip diğer içerikleri görebilirler.

Instagram hashtag kullanmanın yeni bir yolunu sunuyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Instagram, kullanıcı bio'larına faydalı bir değişiklik daha ekliyor. Instagram, geçtiğimiz Aralık ayında, insanların profiller gibi hashtagleri takip etmelerine izin vermeye başladı. Şimdi şirket onları daha da öne çıkartıyor. Bugünden başlayarak, Instagram kullanıcıların bio'larında hem hashtag'leri hem de profil linklerini bağlamasına izin veriyor. Biyografinize "#" veya "@" eklediğinizde, otomatik olarak bir etiket veya profil sayfasına yönlendirecek bir canlı bağlantı ekleyebileceksiniz.

Instagram hashtag kullanmanın yeni bir yolunu sunuyor

Hashtag’ler her yer de kullanılabilecek ve bu hashtag’i arayan, yani sizinle aynı şeye düşünen kişiler sizi kolayca bulabilecek. Bu hareket, bireylerin katkıda bulundukları hashtag'lerle ve diğer hesaplarla daha iyi bağlantı kurmasına yardımcı olacak.

Haberin Devamı

Başka birinin hesabına bağlantı verirseniz, o kişiye bir bildirim gönderiliyor. Ardından, bağlantıyı profilinizden kaldırma seçeneği bulunuyor. Bu özelliğin kötüye kullanılmasını kesinlikle kesecek iyi bir güvenlik önlemi.