Teknoloji Instagram hikayeleri Facebook'ta da paylaşılabilecek

Instagram hikayeleri Facebook'ta da paylaşılabilecek

08.09.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Instagram’da paylaştığınız hikayeleri isterseniz Facebook Hikayeler’de de paylaşabileceksiniz. Facebook, Instagram kullanıcılarına hikayelerini hem Instagram hem de Facebook'da aynı anda paylaşabilecekleri bir seçenek sunmaya başladı.

Instagram hikayeleri Facebookta da paylaşılabilecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Facebook, Hikayeler özelliğiyle ne yazık ki istenilen başarıyı elde edemedi. Fakat Facebook, Hikayeler’i canlandırmak için çaba sarf etmeye devam ediyor. Kısa bir süre sonraInstagram’da paylaştığınız hikayeleri Facebook Hikayeler’de de paylaşabileceksiniz. Facebook, Instagram kullanıcılarına hikayelerini hem Instagram hem de Facebook'da aynı anda paylaşabilecekleri bir seçenek sunmaya başladı

Mashable’da yer alan habere göre, bazı Instagram kullanıcıları, şimdiden hikaye paylaşım ekranında fotoğraf veya videolarını eş zamanlı olarak Facebook’a gönderme seçeneğini görüyor. Bu seçeneği işaretleyen kullanıcıların hikayeleri Facebook’a da yükleniyor.

Facebook’un hikaye bölümünde ilk bakışta ilgili hikaye sosyal ağda oluşturulduğu düşünülüyor. Ancak hikayenin içine girince kullanıcı isminin altında yer alan "Instagram" etiketi asıl kaynağı gösteriyor.

Haberin Devamı

Instagram’da her gün 250 milyon kişi Hikayeler’i kullanıyor. Kaç kullanıcının bu özelliği test edebileceği ve şirketin gelecek planları henüz belli değil