Sosyalmedya Instagram'daki tüm paylaşımlar tek bir tuşla indirilebilecek

Instagram'daki tüm paylaşımlar tek bir tuşla indirilebilecek

09.03.2018 - 10:48 | Son Güncellenme:

Instagram'a gelecek yeni güncellemeyle daha önce yaptığınız tüm paylaşımları (fotoğraf, mesaj vs) ZIP dosyası halinde indirebileceksiniz. Tüm içerikler Instagram'a kayıtlı mail adresinize gönderilecek. Bunun dışında Instagram, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak adına başka yenilikler de sunacak.

Instagramdaki tüm paylaşımlar tek bir tuşla indirilebilecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Instagram'ın iOS sürümünde bazı yeni özellikleri test edildiği bildirildi. iOS uygulamasının en son sürümü ile, yıldızlı sohbetler, arama filtreleri ve veri indirme gibi bazı yeni özellikler tespit edildi. Bu özelliklerin tüm kullanıcılar için yakında kullanıma sunulacağı söyleniyor. Bu özelliklerin, genel olarak kullanıma sunulduklarında kozmetik ve özellik modifikasyonları alabileceğini de unutmayın.

Instagramdaki tüm paylaşımlar tek bir tuşla indirilebilecek

Yıldızlı Sohbetler ya da Yıldızlı Mesajlar ile size gelen ve sonradan aramak zorunda kalmak istemediğiniz tüm mesajları bu alanda toplayabileceksiniz. Yıldızlanmış mesajların tek bir alanda listelenmesi, geriye dönük mesaj aramalarında büyük kolaylık sağlayacak. WABetaInfo, yıldızla işaretlemek için gelen kutunuzdaki bir mesaja uzun basmanızı söylüyor.

Haberin Devamı

Instagramdaki tüm paylaşımlar tek bir tuşla indirilebilecek

Instagram, DM, kullanıcıların Gelen Kutusu, Okunmamış sohbetler ve Yıldızlı sohbetlerin filtrelemesine olanak tanıyan başka bir özelliği daha alıyor. Sohbet arama filtreleriyle aramalar filtrelenebilecek. Bu özellik, Instagram Direct'deki Arama çubuğunda mevcut olacak. WABetaInfo raporuna göre, Starred Chats, ileti dizilerinin yanı sıra yeni iletilerin yeni bir bölümde saklanmasına da izin verebilir. Aynı zamanda arama filtresini kullanarak, gelen kutusu, okunmamış mesajlar ve yıldızlanan mesajlar olarak arama yapabileceksiniz.

Instagramdaki tüm paylaşımlar tek bir tuşla indirilebilecek

En büyük yenilik ise çevrim dışı veri yedekleme olacak. Instagram'da daha önce yaptığınız tüm paylaşımları zip dosyası halinde indirebileceksiniz. Yedeklem dosyası Instagram hesabınıza kayıtlı e-posta adresine gönderilecek.

Bu ayın başlarında Instagram'ın Android uygulaması için sesli arama özellikleri de tespit edildi. Facebook'a ait görüntü paylaşım servisi, bu şekilde Snapchat ile arasında rekabeti kızıştırıyor.

Özelliklerin ekran görüntüleri iOS sürümüne ait olsa da bunların Android'e de geleceğini söyleyebiliriz.