Teknoloji Intel 200 Serisi Çiplere Az Kaldı

Intel 200 Serisi Çiplere Az Kaldı

26.05.2016 - 14:50 | Son Güncellenme:

Bir süredir tanıtılması beklenen Intel 200 serisi çiplerin çok yakında gözler önüne serileceği açıklandı. Gözler Computex 2016’da…

Intel 200 Serisi Çiplere Az Kaldı

Bu zamana kadar geliştirdiği işlemci modelleri ile beğeni toplayan ve sektörün en önemli firmalarından biri haline gelen Intel, bildiğiniz üzere 200 serisi adını verdiği yeni çipleri üzerinde çalışıyor. Intel 200 serisi adıyla anılan ancak ne zaman duyurulacağı bir türlü açıklanmayan bu yeni çiplerin çok yakında gözler önüne serileceği belirtildi. Konuyla ilgili gün ışığına çıkan bilgilere göre işlemci devi, yeni bir etkinlikte sahne almak ve günün adeta yıldızı olmak adına kolları sıvamış bulunmakta. Tüm ihtişamıyla firmanın yeni çiplerini duyurmaya hazırlandığı söyleniyor.

Haberin Devamı
Intel Skylake’in Çok Özel Görüntüleri Hedef Computex 2016 Etkinliği

Açıklanan bilgilere göre Intel 200 serisi çipler, tam olarak Computex 2016 etkinliğinde tanıtılmış olacak. Geçtiğimiz yıl Skylake adını verdiği işlemciler ile beraber 100 serisini de satışa sunan firma, iddialara göre 31 Mayıs’ta başlayacak olan etkinlik çerçevesinde yeni donanım ürünlerini tüm özellikleri ile birlikte tanıtmış olacak.

Performans Daha da Artacak

Elimizdeki bilgilere göre konuşacak olursak 200 serisi çipler ile beraber performansın daha da artacağını söyleyebiliriz. Zira girdi çıktı performansını bir tık ileriye taşımayı hedefleyen Intel, bunun yanında sunacağı USB 3.1 Gen 2, 24 hatlı PCle 3.0 ve 6 adede kadar 6 gbps SATA USB gen portu desteği ile beraber gönüllerde taht kuracak. Konu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça haber etmeye devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin.