Teknoloji iOS 8.4, Apple Music İle Salı Günü Geliyor!

iOS 8.4, Apple Music İle Salı Günü Geliyor!

29.06.2015 - 09:46 | Son Güncellenme:

Apple’ın iCihaz’ları için iOS 8.4 işletim sistemi Salı günü yayımlanıyor! Üstelik Apple Music’i de beraberinde getiriyor… Teknoloji pazarının dev üreticilerinden biri olan Apple, geçtiğimiz ay düzenlenen WWDC 2015 etkinliğinde iOS...

iOS 8.4, Apple Music İle Salı Günü Geliyor

Apple’ın iCihaz’ları için iOS 8.4 işletim sistemi Salı günü yayımlanıyor! Üstelik Apple Music’i de beraberinde getiriyor… Teknoloji pazarının dev üreticilerinden biri olan Apple, geçtiğimiz ay düzenlenen WWDC 2015 etkinliğinde iOS 9, Mac OS X El Capitano, WatchOS işletim sistemlerinin yanı sıra Spotify’e rakip olarak Apple Music’i de tanıtmıştı. Spotify CEO’su tarafından “He he, tamam” tweet’ine maruz kalan Apple Music, Taylor Swift ile de telif sorunu yaşamıştı. Deezer ve Spotify’nin karşısında durması planlanan Apple Music için iOS 9’u beklemeye gerek kalmadığı açıklandı. iOS 9’un Beta sürümleri geliştiriciler tarafından geliştirilip test edilirken öte yandan iOS 8’in de sürümleri yayımlanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

30 Haziran 2015 Salı günü Türkiye saatlerine göre 18:00 civarında yayımlanacağı kesinlik kazanan iOS 8.4 işletim sistemi sürümü, Apple Music uygulamasını da beraberinde getirecek. Apple’ın Başkan Yardımcısı Eddy Cue’nin açıklamalarına göre iTunes Match’te de olduğu gibi 25 bin adet şarkı, Apple Music’de indirilebilir olacak. iOS 9 ile bu sayının 100 bini aşması bekleniyor. Gelişmeler ve iddialar sürerken, 30 Haziran günü sizlerle yeniden birlikte olacağız.