Teknoloji iPad sihirbazı İstanbul’da!

iPad sihirbazı İstanbul’da!

25.10.2013 - 22:31 | Son Güncellenme:

iPad kullanarak yaptığı illüzyon gösterileri ile tüm dünyanın tanıdığı şovmen Simon Pierro bugün CeBIT’te!

iPad sihirbazı  İstanbul’da

Dijital Dünya’nın “Sihirbazı” Alman illüzyonist Simon Pierro, CeBIT Bilişim Eurasia 2013 kapsamında, Smart Teknoloji firmasının davetlisi olarak bugün İstanbul’da olacak. iOS 5 işletim sisteminin “tanıtımı” için çektiği video ile kısa sürede dünyanın tanıdığı Simon Pierro, CeBIT 2013’te özel gösteriler gerçekleştirecek.
Türkiye’ye daha önce “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına konuk olmak üzere gelen Pierro, sergilediği şovla Türk izleyicileri şaşırtmıştı.
Yılda 100’ün üzerinde gösteri yapan Simon Pierro, 15 yaşındayken ailesiyle gittiği New York seyahatinde, “bul karayı al parayı” numarası yapan sokak düzenbazlarına 20 dolar kaptırdı. Bu kaybın etkisinden, kız kardeşinin hediye ettiği “sihir kitabı” ile çıkabildi ve bu kitap sayesinde sihir dünyasına girdi. Tabletini “sihrin” içine sokarak da kendini dünyaya tanıttı.
Pierro, Heidi Klum’un top model yarışma programı için de özel bir gösteri düzenledi. Podyuma çıkan üç modelin elbiselerinin rengini “hokus-pokus” ile değiştiren Simon, izleyenleri şok etti. “iOS sihirbazı”, İstanbul Fashion Week’te de olası bir gösteri için yeşil ışık yaktı. Smart Teknoloji CEO’su İlker Torlak da “dijital dünyanın sihirbazı” dediği Simon Pierro isminin “Smart” konseptiyle birebir örtüştüğünü söylüyor.
Simon Pierro’nun bu ilginç gösterisini canlı olarak izlemek istiyorsanız, bugün Yeşilköy CNR Expo’ya gitmelisiniz. “Teknoloji hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı” sloganını kullanan Smart Teknoloji’nin “akıllı” ürünleri ile yapılacak gösteriler saat 13.00’te başlayacak ve tüm gün sürecek.

Haberin Devamı

TEKNOLOJİ PAZARI

Kası olmayan kalmasın

Spor salonlarında kan ter içinde saatlerce çalışmak istemeyenler için Funkybod sahte kas t-shirt’ı var. Cılız veya yağlı vücudunuzu kamufle edecek giysi, göğüs ,omuz ve kol kaslarınızı ortaya çıkaracak. Farklı bedenlerde üretilen ürün, özel kumaş teknolojisiyle cildinize hava aldırıyor. 50 dolar.

Akıllı kask

Yenilikçi kask Skully P1, dikiz aynası görevi görerek arkanızı gösterip, telefonlarla bağlantı kurabiliyor. Android ile çalışan kask, arkanızda neler olduğunu, navigasyon, hava durumu gibi bilgileri HUD ekranında gösteriyor. Fiyat ve çıkış tarihi belirsiz.

4’ü 1 arada

Olloclip’in çıkarılabilir 4-IN-1 lensiyle cep telefonunuzdan profesyonel çekimler yapabilirsiniz. iPod touch, iPhone 4 ve üstü için geliştirilen ürün, balıkgözü, geniş açı, 10x ve 15x makro objektifle geliyor. Birbirlerine vidalı olan lensler kolayca ayarlanabiliyor. Aparat sağlam ve kaliteli malzemeden yapılmış.
70 dolar.

Haberin Devamı

Gerçek çekirdek

UMI, dünyanın ilk gerçek sekiz çekirdekli telefonu X2S’i duyurdu. Full HD 5inç cihaz, 1.5GHz octa-core Cortex-A7 işlemci ve 2GB RAM’le içerisinde altın madeni taşıyor. 13MP Sony lensli kamerasıyla çektiğiniz fotoğrafları 32GB hafızasına aktarabilirsiniz. Android işletimiyle çalışacak ürün, NFC bağlantısı da içeriyor. Fiyatı 245-327 dolar arasında.

Salonda Japon sanatı!

Panasonic TX-L50ETW60 görüntü kalitesi ve zengin özellikleri ile öne çıkıyor

Japon devi Panasonic’in zarif ve akıllı TX-L50ETW60 LED TV’si gözlerinize bayram yaşatacak.
İnce alüminyum kasalı televizyon, parlak metal üzeri şeffaf cam kaplı çerçevesiyle göz alıcı bir tasarıma sahip. 35mm inceliğine rağmen sağlam duran kasa, hem set üstünde, hem de duvarda şık duruyor. 126 cm büyüklüğündeki TX-L50ETW60 üzerinde analog, RGB, HDMI, USB, SD kart gibi zengin bağlantılar barındırıyor.

Düşük enerji tüketimi
Cihaz 124W’lık düşük güç tüketimi ve A++ enerji verimliliğiyle övgüyü hak ediyor. LED IPS panel, 600Hz yenileme hızı ve 178 derecelik izleme açısıyla dinamik ve canlı görüntüler sunuyor. Bu yenileme hızında spor müsabakalarını izlemek çok keyifli! Oyunlarda da bu durum değişmiyor.
Cihazın içerisindeki kablosuz ağ bağdaştırıcısı ile çevrimiçi içeriklere ve internete kolayca erişim sağlanabiliyor. DLNA uyumlu cihazlarınızla Smart TV deneyiminizi daha da kullanışlı kılabilirsiniz.

Pürüzsüz 3D deneyimi
İki adet pasif 3D gözlükle gelen TX-L50ETW60, büyük ekranı ve geniş izleme açısı ile kullanıcıya gerçek anlamda 3D keyfi sunuyor.
Japon güzeli, yüksek yenileme hızı, başarılı 3D’si ve Smart TV dünyasına açtığı kapı ile evinize farklı bir hava katacak. 4.499 TL

Haberin Devamı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Panel: IPS LED, En/Boy Oranı: 16:9, Panel sürücü: 600 Hz BLS (6 blok), İzleme açısı: 178 derece, Filtre: Clear Panel Pro, 3D Tipi: Polarize, 2D-3D Çevrim: Var, Hoparlörler: Ön Hoparlör x 2, Woofer (75 mm) x 1, Hoparlör çıkışı: 18 W (4 + 4 + 10), Çevresel Ses Modu: VR-Audio Surround 2.1, Ağ Bağlantısı: VIERA Remote2, Medya Oynatıcı (Resim/Film/Müzik): Var, HDMI Girişi: 3 (3 yan), Bileşenle Paylaşılan Kompozit, Video Girişi: RCA fono tip x 1 (alçak), CI: 1, Scart Konnektörü: 1, USB: Var (ver.2.0), SD Kart: Var(SDXC)
LAN Port: 1, Dijital Ses Çıkışı: 1, Kulaklık jakı: 1

Haberin Devamı

Yeni uygulamalar

Microsoft Remote Desktop (iOS) Ücretsiz
Telefonunuzdan ev veya başka bir ortamdaki Windows bilgisayarınıza güvenli bağlantı teknolojisiyle uzaktan erişim sağlayabilir, kontrol edebilirsiniz.

Batman: Arkham Origins (iOS) Ücretsiz
Yeni kombolar, kostümler ve birçok farklı özelliğin eşliğinde Kara Şövalye’nin Deadshot, Bane, Copperhead gibi suçlularla mücadelesine yardım edebilirsiniz.

Mobogenie (Android) Ücretsiz
Bilgisayarınız üzerinden Android’li cihazlarınızın içerisindeki verileri görüntüleyebilir, düzenleyebilir, telefonunuza mobil indirmeler yapabilirsiniz.

Internet Download Manager (Android) Ücretsiz
En popüler tarayıcılarla çalışabilen indirme yöneticisi, istediğiniz dosyaları indirmenizde ve düzenlemenizde size yardımcı olacak.