Teknoloji iPhone 7 ne zaman çıkacak?

iPhone 7 ne zaman çıkacak?

18.08.2016 - 14:32 | Son Güncellenme:

iPhone 7 büyük merakla bekleniyor. 7 Eylül tarihinde tüm dünyaya aynı anda tanıtılacak olan iPhone 7'nin çıkış tarihi için önemli dedikodular dönüyor. Peki iPhone 7 ne zaman çıkacak?

iPhone 7 ne zaman çıkacak

iPhone 7 ne zaman çıkacağı hakkında önemli bilgiler edindi. Teknolojinin her geçen gün ileri gitmesi ile birlikte günlük kullandığımız aletlerde bundan payını alıyor. Özellikle cep telefonları arasında büyük rekabet bulunmakta. Bu rekabete Apple firması iPhone 7 ile önemli damga vuracak gibi gözüküyor. Peki iPhone 7 ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı

İPhone 7'nin çıkış tarihi için ortaya çıkan yeni kanıtlar hayli dikkat çekici. Eğer bu raporlara göre yeni Apple akıllı telefonu iPhone 7 için çok fazla beklemeyeceğiz.

iPhone 7 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!
Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 7 için yeni bilgiler, dedikodular ve haberler gelmeye devam ediyor. 7 Eylül'de tüm dünyaya tanıtılacak olan iPhone 7 için seçilen çıkış tarihi de ortaya çıktı. Önceki dedikodularda (Evan Blass) ürünün 16 Eylül'de satışa çıkacağı söylenmişti.

Bu Sefer iPhone 7 İçin Kanıtlar Güçlü
Amerikan Telefon ve Telgraf Şirketi'nden sızan rapora göre iPhone 7'nin stoklara geçme tarihi 9 Eylül olarak belirtilirken ürünün satışa çıkması için 23 Eylül'e kadar beklememiz gerekiyor.

Haberin Devamı

Elbette AT&T'den sızan bu görsel çıkış tarihinin tam bir kanıtı değil. Bu programlar yerine göre haftalık olarak bile yeniden düzenlenebiliyor. O yüzden dikkatli olmakta fayda var ama yine de en azından iPhone 7 için gerçek bir çıkış aralığına artık sahibiz.

iPHONE 7 FİYATLARI NASIL OLACAK?

iPhone 7 hakkında henüz resmi bir fiyat bildirimi yapılmadı. Ancak yaklaşık olarak fiyat tahmininde bulunmak mümkün oluyor. Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini Amerika'da 649 dolardan başlayan fiyatlarlar satıyor. iPhone 6s 16 GB modeli 649 dolardan başlarken iPhone 6s Plus 16 GB modeli 749 dolar seviyesinde. Buradan yola çıkacak olursak eğer firma yetkilileri iPhone 7 için 16 GB depolamayı baz model yapmaktan vazgeçer 64 GB depolama alanına sahip olarak sunarsa iPhone 7'nin fiyatı 749 dolar, iPhone 7 Plus'ın fiyatı ise 849 dolardan başlayacak.

Tabi bu fiyatlar yaklaşık olarak yaptığımız tahminler ve bu tahminler tutsa bile ülkeden ülkeye farklı olan vergilerden dolayı yine fiyatlarda değişiklikler yaşanacak. Özellikle ülkemizde uygulanan vergileri göz önüne alırsak iPhone 7 Plus'ın en düşük 3499 TL olması beklenebilir. Bu açıklamalardan sonra merak edilen diğer konu gündeme geldi. iPhone 7 özellikleri neler olacak?

PHONE 7 ÖN SİPARİŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Artık yeni iPhone'lar için gün saymaya başlandı. Bu sırada yeni iPhone modelleriyle ilgili sızıntılar da hiç hızını kesmeden gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi ile ilgili bir sızıntısına rastladığımız iPhone 7'nin bugün ise ön siparişe çıkacağı tarih ile ilgili bilgiler geldi. Mobil dünyanın sızıntı kaynağı Evan Blass (evleaks), iPhone 7'lerin 9 Eylül'de, yani satışa çıkacağın tarihten 1 hafta önce ön siparişe sunulacağını söyledi. Ve bu bilginin onaylandığını da ekledi.