Apple iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın özelliklerini gösteren yeni reklam filmi yayınlandı

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın özelliklerini gösteren yeni reklam filmi yayınlandı

20.09.2017 - 10:05 | Son Güncellenme:

Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için yeni bir reklam filmi yayınladı. Reklam filminde yeni iPhone'ların tasarımı, suya dayanıklılığı ve kamerasına dikkat çekiliyor.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plusın özelliklerini gösteren yeni reklam filmi yayınlandı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için yeni reklam filmi yayınladı. Apple'ın iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'a yönelik en son reklamı, cihazın bazı teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

Örneğin, ticari olarak iPhone'un su sıçramalarına dayanıklı olduğu videoda gösteriliyor. Apple, ekranın alt kısmında ufak yazılarla her iki telefon için de sıvı hasarının garanti kapsamında olmadığını hatırlatıyor. Ayrıca AirPower matında iki cihazın kablosuz olarak şarj edildiğini görüyoruz. Qi platformunu kullananherhangi bir kablosuz şarj cihazı şu an çalışacak olsa da, reklam bize AirPower matının ve yazılımının 2018 yılının başında ayrı olarak mevcut olacağını söylüyor.

Reklam aynı zamanda Apple'ın portre aydınlatması özelliğini de gösteriyor. Portra aydınlatma özelliği, bir portre üzerinde arka planı kaldırma yeteneğine sahip ve daha dramatik görünmesini sağlıyor. Aslında bu özellik, fotoğraf çekilirken bir fotoğrafın aydınlatmasını değiştirmek için çalışıyor. Bu, Instagram gibi uygulamalar üzerinde çekildikten sonra bir resme eklediğiniz filtrelerden farklılık gösterir.