Teknoloji iPhone 9 ile ilgili bilgiler şimdiden gelmeye başladı

iPhone 9 ile ilgili bilgiler şimdiden gelmeye başladı

25.05.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

Apple'ın daha yeni nesil telefonları duyurulmadan iPhone 9 ile ilgili söylentiler çıkmaya başladı. İddialara göre Apple daha şimdiden gelecek yılın iPhone'u için çalışmalara başladı.

iPhone 9 ile ilgili bilgiler şimdiden gelmeye başladı

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonu olan iPhone 8'in en net görüntüsünü bizlere sunan yeni bir video yayılanmıştı. Videodaki prototipin cihazın final tasarımını yansıttığı söyleniyordu. Firmanın daha yeni telefonları tanıtılmadan gelecek yılın iPhone'u için çalışmalara başladığı iddia ediliyor. Hatta Apple'ın Samsung ile iPhone 9 için OLED panelleri tedarik etmek üzere anlaşmaya vardıkları söyleniyor.

Haberin Devamı

Kore kökenli The Bell'e göre Apple, 2018'de OLED ekranlı iki farklı model piyasaya sürecek. Bu modellerin ekran boyutları ise 5.28 ve 6.46 inç olacak. Bu boyutlara bakılırsa gelecek yılın iPhone'larının oldukça büyük bir OLED ekranla geleceğini söylenebilir.

Apple'ın bu yıl üç yeni akıllı telefon duyurması bekleniyor. Bunlar iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus. iPhone 8'in ise çerçevesiz 5.8 inç OLED ekran, paslanmaz çelik ve camdan yapılmış bir kasayla gelmesi bekleniyor.

Yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.