Apple iPhone X’da uygulama geçişleri nasıl olacak?

iPhone X’da uygulama geçişleri nasıl olacak?

26.10.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

Apple'ın henüz piyasaya çıkmamış telefon iPhone X hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni video iPhone X'teki uygulamalar arasında nasıl geçiş yapılacağını gösteriyor.

iPhone X’da uygulama geçişleri nasıl olacak

mililyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone X'in piyasaya çıkış tarihi yaklaştıkça, cihaza ait yeni videolarortaya çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni video iPhone X'teki uygulamalar arasında nasıl geçiş yapılcağını gösteriyor. Twitter kullanıcısı Webastiaan the Sith, iPhone X'in yeni hızlı uygulama geçişini gösterdi.

Yukarıdaki video, iPhone X kullanıcılarının cihazın ana ekranında dolaşmalarını nasıl yapacaklarını gösteriyor. Bu geçerli uygulamayı bir kenara iter ve bir önceki uygulamayı yerini alacak ve tanıdık atıştırmalık uygulamaları oluşturacak.

Öte yandan Apple'ın web sitesi, ön sayfada yer alan iPhone X'in tanıtım görselini gösterecek şekilde güncellendi. OLED iPhone'un çerçevesiz tasarım, Face ID kilidi ve çift kameralar gibi tüm yeni özelliklerine internet sitesinden erişebilirsiniz.

iPhone X'in fiyatı ne kadar?

Haberin Devamı

Apple'ın iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri ile birlikte duyurduğu, iPhone X'in Türkiye satış fiyatı sonunda belli oldu. iPhone X, Apple'ın en pahalı akıllı telefon olacak.

Apple, iPhone X'in Türkiye satış fiyatını kendi web sitesi üzerinden duyurdu. iPhone X 64 GB'ın fiyatı 6099 TL, iPhone X 256 GB'ın fiyatı 6899 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ile iPhone X, Apple'ın en pahalı akıllı telefonu oldu.

iPhone X ile birlikte duyurulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatı da geçtiğimiz gün açıklanmıştı. iPhone 8 64 GB 4199 TL'ye, iPhone 8 Plus 64 GB 4799 TL'ye satılacak. iPhone X'in satış fiyatı iPhone 8 Plus'tan 1200 TL, iPhone 8'den 1800 TL daha pahalı.