Apple iPhone X ön siparişleri daha erken verilebilecek

iPhone X ön siparişleri daha erken verilebilecek

23.10.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Apple'ın iPhone X ön siparişlerini önümüzdeki hafta 27 Ekim tarihinde başlatması bekleniyordu. Apple, iPhone Yükseltme Programı üyeleri için, iPhone X ön sipariş tarihini 27 Ekim’den 23 Ekim tarihine çekti.

iPhone X ön siparişleri daha erken verilebilecek

iPhone Yükseltme Programı olarak bilinen programa üye olan kullanıcıların iPhone X için daha erken ön sipariş imkanına sahip olacağı belirtiliyor. Apple Store’da yayınlanan açıklamada taleplerin Pazartesi günü verilebileceği ve ödeme başlangıcının ise 27 Ekim tarihinde yapılacağı yazıyor. Bu durumda yeni modeli almak isteyen yükseltme programı üyeleri için ek olarak sunulan bu hizmet sadece işlemlerin daha hızlı gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Şöyle bi durum var. Yükseltme programına önceden kayıt olan kullanıcılar bu sisteme dahil olacak. Sisteme şu an üye olan kullanıcılar erken siparişten yararlanamayacak.

iPhone X'in fiyatı ne kadar?

Apple'ın iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri ile birlikte duyurduğu, iPhone X'in Türkiye satış fiyatı sonunda belli oldu. iPhone X, Apple'ın en pahalı akıllı telefon olacak.

Apple, iPhone X'in Türkiye satış fiyatını kendi web sitesi üzerinden duyurdu. iPhone X 64 GB'ın fiyatı 6099 TL, iPhone X 256 GB'ın fiyatı 6899 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ile iPhone X, Apple'ın en pahalı akıllı telefonu oldu.

iPhone X ile birlikte duyurulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatı da geçtiğimiz gün açıklanmıştı. iPhone 8 64 GB 4199 TL'ye, iPhone 8 Plus 64 GB 4799 TL'ye satılacak. iPhone X'in satış fiyatı iPhone 8 Plus'tan 1200 TL, iPhone 8'den 1800 TL daha pahalı.