Apple iPhone X'inizi almak için Şubat veya Mart ayına kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz

iPhone X'inizi almak için Şubat veya Mart ayına kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz

29.09.2017 - 16:41 | Son Güncellenme:

iPhone X modeli büyük bir gecikme sorunu yaşayabilir. iPhone X'i ön sipariş veren bazı kullanıcıların telefonlarını 2017 yılı içerisinde teslim alamayağı söyleniyor.

iPhone Xinizi almak için Şubat veya Mart ayına kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone X yılın en ateşli beklenen akıllı telefonu ama aslında satın almak isteyenker önümüzdeki yıla kadar beklemek zorunda kalabilir.

Analist ve teknoloji yatırımcısı Gene Munster, iPhone X'in en erken Ocak ayına kadar stokta olmayacağını düşünüyor. Analist, iPhone X'in Amerika'da bile Ocak 2018'de anca dağıtılacağının altını çiziyor. Bazı analistlere göre iPhone X'in piyasada olması için daha 3-4 aya ihtiyacı var. Bunlar yalnızca tahminler olsa da iPhone X'in çok kısa sürede talebi karşılayamaması için birçok neden var.

Birincisi, yeni OLED ekran ve Face ID tarayıcısı yüzünden üretim sorunları ve gecikmeler hakkında sayısız raporlar duyduk. Bu aslında Apple'ın her zamankinden daha fazla çalışmasını sağlıyor. Resmi olarak erteleme açıklanıncaya kadar iPhone X'in piyasaya çıkış tarihi 3 Kasım.

Haberin Devamı

iPhone X geldiğinde, bu sorunlar her zamankinden daha küçük kalmakla birlikte aynı zamanda talep artacak.

Yüksek fiyat etiketine rağmen, iPhone X'e olan ilgi yoğunluğunun iPhone 8 veya iPhone 8 Plus'tan daha fazla olacağı söyleniyor.