Apple iPhone XS Max en iyi ekrana sahip akıllı telefon seçildi

iPhone XS Max en iyi ekrana sahip akıllı telefon seçildi

25.09.2018 - 10:55 | Son Güncellenme:

iPhone XS Max, Galaxy Note9'u geride bırakarak 'en iyi ekrana sahip akıllı telefo" haline geldi. DisplayMate kısa bir süre önce Galaxy Note 9’un piyasadaki en iyi ekrana sahip akıllı telefon olarak seçmişti.

iPhone XS Max en iyi ekrana sahip akıllı telefon seçildi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Ekran araştırma şirketi DisplayMate, Samsung Galaxy Note 9'un herhangi bir akıllı telefonda bulunabilecek en iyi ekrana sahip olduğunu söylemişti. Galaxy Note 9, DisplayMate'in testlerini A+ alarak geçmişti. Ancak bu durum değişti.

DisplayMate, Galaxy Note 9’un ardından şimdi de iPhone XS Max’in ekranını test etti. Şirket iPhone XS Max'i en iyi ekrana sahip akıllı telefon seçti.

"iPhone XS Max, üst seviye ekrana sahip! Kapsamlı laboratuvar testleri ve ölçümlerimize dayanarak, iPhone XS Max, en yüksek not olan A+ kalitesinde. Rakip akıllı telefonlardan çok daha iyi ekran performansı sergileyen cihaz, DisplayMate'in en iyi ekrana sahip akıllı telefon ödülünü kazandı." açıklaması yapıldı.

Renk doğruluğu, parlaklık, kalibrasyon ve diğer kategorilerin tümü test edildi. DisplayMate, 660 nitlik parlaklık ile iPhone XS Max’in daha iyi görülebilirlik sunduğunu belirtti. iPhone XS Max’in ekran yansıtma oranı yüzde 4.17. Bu da bir akıllı telefon için bugüne kadar ölçülen en düşük değer.