Teknoloji İşte bu IE8'in ayak sesleri!

İşte bu IE8'in ayak sesleri!

03.06.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Firefox 3'ün betası derken bir diğer beta IE8'in son halinin ayak sesleri duyulmaya başladı.

İşte bu IE8in ayak sesleri
Firefox'un hem görsel hem de yetenek açısından güncel sürümünün yükselttiği çıtayı birkaç kat daha yukarı taşıması beklenen yeni sürümü Firefox 3'ün piyasaya çıkış tarihi yaklaşırken, yıllardan beri geliştirilen, hakkında manüplasyonların gırla yürüdüğü, minyonların sevgilisi Internet Explorer 8'in geliştirici ekibi yazılımın pek yakında kullanıma sunulacağını duyurdu.

Internet Explorer 8'in en büyük yenilikleri sisteme entegre edilmiş Windows Live aplikasyonları diyebiliriz. Yazılım içinden tek bir sağ tıklama ile yeni bir e-günlük girdisi yaratabilmekten, Windows Live kontakt listenizde bulunan kişilerin güncellemelerine kadar bir çok servisi kullanabiliyorsunuz.

Haberin Devamı
Web Slice isimli yeni özellik ise aslında bir nebze Mac OS'un sevgili tarayıcısı Safari'de bulunan "Dashboard'a yollama" eklentisine benzeyen bir fonksiyonaliteye sahip. Kullanıcılar dinamik bir web sitesinin bir parçasını favorilerine ekleyebiliyorlar, böylelikle ilgilenilen bir alan için sitenin tamamına tekrar tekrar bakmak zorunda kalmıyorlar.

Zoraki pazar lideri tarayıcı Internet Explorer'ın 8.ci sürümünün betası Microsoft'un sitesi üzerinden elde edilebilir.

Kaynak: