Teknoloji Kahvelere Şekil Veren Yazıcı Geliyor

Kahvelere Şekil Veren Yazıcı Geliyor

29.06.2015 - 09:41 | Son Güncellenme:

Geliştirilen Ripples adındaki yeni 3D yazıcı sayesinde kahvelere istediğimiz şekli verebileceğiz. Detaylar haberimizde... Özellikle Latte türü kahvelere uygulanan şekiller, günümüzün en popüler ögelerinden biri haline geldi. Instagram evreninde paylaşım oranı bir...

Kahvelere Şekil Veren Yazıcı Geliyor

Geliştirilen Ripples adındaki yeni 3D yazıcı sayesinde kahvelere istediğimiz şekli verebileceğiz. Detaylar haberimizde... Özellikle Latte türü kahvelere uygulanan şekiller, günümüzün en popüler ögelerinden biri haline geldi. Instagram evreninde paylaşım oranı bir hayli yüksek olan bu özel şekilli kahveler, bundan böyle çok daha kolay bir şekilde elde edilebilecek. Steam CC adlı şirketin geliştirdiği 3D yazıcı, özel yazıların ya da görsellerin kahve köpüğünün üzerine uygulanmasını mümkün kılmakta. Üstelik bunu yaparken gerçek kahve çekirdeklerini kullanan cihaz, kahvenin tadını da bozmamış oluyor.

Haberin Devamı

Şu sıralar baristalar tarafından gerçekleştirilen desenli kahveler, müşteriyi şaşırtmak ve elbette memnun etmek için başvurulan yollardan sadece bir tanesi. Yeni geliştirilen Ripples adındaki 3D yazıcı ise işi bir adım daha öteye taşıyarak çalışmalara profesyonel dokunuşların eklenmesini sağlıyor. Akıllı cihaz üzerinden kontrol edilebilen Ripples, müşterinin göndermiş olduğu görselden tutun da kahveyi yapan kişinin tarattığı herhangi bir nesneye kadar çeşitli görsel materyalleri kahve köpüğünün üzerine uygulayabiliyor. Elbette bunu yaparken bu işe yatkın bir görsel kullanmak gerek. Üretici firma konumunda yer alan Steam CC, şimdiden Lufthansa Havayolları ile anlaştı bile. Özel locada bu ürüne yer verecek olan Lutfhansa, müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı hedefliyor. Kişisel kullanım içinse biraz uzak gözüken Ripples, 999 dolar etiket fiyatına sahip. Henüz satışa sunulmayan 3D yazıcı, herhangi bir aksilik yaşanmaz ise eylül ayı içerisinde görücüye çıkmış olacak.