Teknoloji Karşınızda iPhone 6!

Karşınızda iPhone 6!

12.05.2014 - 17:40 | Son Güncellenme:

Apple'ın son modelleri olan 5s ve 5c nin ardından sevenlerini çok bekletmeyen Apple iPhone6 ile teknoloji sevenleri heyecanlandırmayı başardı.

Karşınızda iPhone 6

Akıllı telefon pazarının popüler cihazlarından biri olan iPhone 6 için sızıntı görsel ve videolar paylaşılmaya devam ediyor. Belki sizin de dikkatinizi çekmiştir; geçtiğimiz yıllarda bu kadar sızıntılar olmazdı, gerçek görülen sızıntılar ise tanıtıma 3-4 hafta kalan dönemde artardı.

Haberin Devamı

HTC ve LG’nin koruduğu sızıntı liderliğinin tam da Apple tarafından egale edileceği düşünülürken, YouTube’da yeni bir iPhone 6 videosu daha yayımlandı. Doàn Trí Gia Tu?ng üye adına sahip bir YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan iPhone 6 videosunda iPhone 5S ile karşılaştırmalar yapılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda sır gibi korumayı başaran ve 1 hafta kala görselleri kendi kanallarıyla sızdıran Apple’ın yaptığı strateji strateji ise ekonomi uzmanları tarafından doğru bulunmuş. Eğer sızıntı görsel ve videolar doğruysa, 4.7 inç ekran boyutunda bir iPhone 6 ve 5.5 inç ekran boyutunda ise başka bir iPhone/iPhablet modeli gelebilir.

YouTube kanalında yayımlanan yeni iPhone 6 sızıntı videosuna ulaşmak ve Apple'ın akıllı telefon pazarındaki muhtemel son hamlesini görmek için