Teknoloji Haberleri Kaspersky Lab, siber suçlara karşı mücadeleye devam ediyor!

Kaspersky Lab, siber suçlara karşı mücadeleye devam ediyor!

28.02.2009 - 13:52 | Son Güncellenme:

Kaspersky Lab, 3-8 Mart 2009 tarihleri arasında Hannover, Almanya’da gerçekleşecek, Avrupa’nın en büyük BT ticaret fuarı olan CeBIT 2009 Fuarı’na katılıyor.

Kaspersky Lab, siber suçlara karşı mücadeleye devam ediyor

Kurumsal müşterilerine yönelik yeni Kaspersky Open Space Security 8.0 beta sürümünün ürün portföyünü ve ayrıca hem kurumsal hem kişisel kullanım için tasarlanmış olan Kaspersky Mobile Security ürününün yeni versiyonunu kullanıcısına sunacak olan Kaspersky Lab, fuar kapsamında, BT sektöründe önemli bir gündem konusu olan ‘siber suçlara karşı mücadele’ konusunu masaya yatıracağı bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Haberin Devamı

İşletiminizi nasıl siber suçlulara karşı korursunuz?

Kaspersky Lab CEO’su Eugene Kaspersky, 3 Mart Salı gününde gerçekleşecek ve siber suçlarla mücadelede yaşanan sıkıntıların masaya yatırılacağı bir basın kahvaltısında internet ortamını daha güvenli bir alan haline getirmenin yollarını anlatacağı ve gelecek hedeflerinden bahsedecek. Kahvaltının ardından, ‘İşletiminizi nasıl siber suçlulara karşı korursunuz?’ konu başlığıyla düzenlenecek olan konferansta, Kaspersky Lab Araştırma ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Nikolay Grebennikov ve Almanya Kidemli Bölge Araştırmacısı Magnus Kalkuhl, konuşmacı olarak yer alacak. Konferansta ayrıca Kaspersky Open Space Security 8.0 beta sürümünün son teknolojik gelişmeleri aktarılacak.

Haberin Devamı

Siber suçlarda son teknoloji ve trendler
Almanya Kidemli Bölge Araştırmacısı Magnus Kalkuhl ve Kidemli Güvenlik Araştırmacısı Vitaly Kamluk, 4 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek yuvarlak masa toplantısında siber suçlarla mücadelede kullanılan en son teknolojileri ve kötü amaçlı yazılımlardaki mevcut trendleri tartışmaya açacak ve Kaspersky Lab’ın virüs laboratuvarı planlarından bahsedecekler.

Kaspersky Lab standı, 11’inci salonda D37 standında olacak. CeBIT Fuarı hakkında daha detaylı bilgiye http://www.cebit.de adresinden ulaşılabiliyor.