Oyun Dunyasi Konsolu Ele Geçiren Tank Mı Olurmuş?

Konsolu Ele Geçiren Tank Mı Olurmuş?

11.05.2016 - 15:50 | Son Güncellenme:

Wargaming yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation 4 sürümüne “Tank Avcısı” güncellemesinin geldiğini duyurdu. Bu güncelleme ile oyuna toplamda 23 adet birbirinden güçlü tank destroyeri ekleniyor ve PlayStation 4 deneyimini çok daha heyecanlı bir hale getiriyor. “Tank Avcısı” güncellemesi ile ABD, Sovyet, Alman ve İngiliz tank birliklerine eklenen araçlar, oyundaki en güçlü ve tanınan […]

Konsolu Ele Geçiren Tank Mı Olurmuş

Wargaming yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation 4 sürümüne “Tank Avcısı” güncellemesinin geldiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Bu güncelleme ile oyuna toplamda 23 adet birbirinden güçlü tank destroyeri ekleniyor ve PlayStation 4 deneyimini çok daha heyecanlı bir hale getiriyor.

“Tank Avcısı” güncellemesi ile ABD, Sovyet, Alman ve İngiliz tank birliklerine eklenen araçlar, oyundaki en güçlü ve tanınan tanklar arasında. Bu tank destroyerleri, en sağlam zırhları dahi delip geçecek güçte olmalarının yanı sıra kamuflaj yetenekleri ile de göz dolduruyorlar. Gelen tankların zırh veya hızları diğer tanklara kıyasla daha düşük kalsa dahi ateş güçlerinin son derece yüksek olması bu dezavantajı avantaja çevirmekte. Er meydanına çıkacak belli başlı tank destroyerleri arasında çevik, güçlü ama hafif zırhlı M18 Hellcat, the Waffenträger auf Pz. IV ve Object 263 de bulunuyor.

Haberin Devamı

Oyunun PlayStation 4 sürümünün PlayStation Plus üyeliği gerektirmediğini ve tüm PlayStation hesabı sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabileceğini bir kez daha hatırlatalım.