Oyun Dunyasi Kova Devlere Kafa Tutan Oyun

Kova Devlere Kafa Tutan Oyun

04.05.2015 - 11:47 | Son Güncellenme:

Attack on Titan takipçilerine güzel haber, Attack on Titan: Humanity in Chains’in Kuzey Amerika çıkış tarihi ve fiyat etiketi belli oldu. En azından Avrupa çıkışı için hazırlık yapabileceğiz. Nintendo 3DS sahiplerinin dört gözle beklediği yeni oyunu Attack on Titan: Humanity in Chains, Atlus tarafından gelişitiriliyor ve dağıtımcılığı ile Spike Chunsoft tarafından gerçekleştirilecek.

Kova Devlere Kafa Tutan Oyun

Attack on Titan takipçilerine güzel haber, Attack on Titan: Humanity in Chains’in Kuzey Amerika çıkış tarihi ve fiyat etiketi belli oldu. En azından Avrupa çıkışı için hazırlık yapabileceğiz.

Nintendo 3DS sahiplerinin dört gözle beklediği yeni oyunu Attack on Titan: Humanity in Chains, Atlus tarafından gelişitiriliyor ve dağıtımcılığı ile Spike Chunsoft tarafından gerçekleştirilecek. İnsanlığı dev katillerden kurtarmaya çalışacağımız oyunumuza, gelecekte farklı eklentiler ve hikayeler de eklenecek. Doğal olarak bunları yeni karakterler de takip edebilir.

Oyun, dünyaca ünlü anime ve manga olan Attack on Titan’dan esinlenerek şekilleniyor. Kuzey Amerika çıkışı 12 Mayıs olarak bilinen Attack on Titan: Humanity in Chains, 39.99 dolar olarak fiyatlandırıldı. Avrupa çıkış ismi ise SHINGEKI NO KYOJIN: Humanity in Chains olacak ancak tarih konusunda Atlus henüz bir bilgi vermedi. Beklemede kalın!