Teknoloji LCD televizyonunuz Smart TV olsun!

LCD televizyonunuz Smart TV olsun!

02.08.2013 - 22:24 | Son Güncellenme:

HD Ready, Full HD, 3D, Smart TV derken, televizyon dünyasında yeniliklere ayak uydurmak zorlaşıyor. Ciddi bir yatırım yaparak 1-2 yıl önce aldığınız LCD ya da plazma televizyonunuz, şimdilerde piyasayı kasıp kavuran “akıllı televizyonlar” yüzünden gözünüze “tarihi eser” gibi görünebilir.

LCD televizyonunuz  Smart TV olsun


Eğer televizyonunuzda bir HDMI girişi bulunuyorsa, onu “akıllı televizyon”a dönüştürmeniz oldukça kolay, üstelik maliyeti de yeni bir televizyon satın almaktan çok daha düşük.
Android işletim sistemine sahip, USB bellek görünümündeki “parmak” bilgisayarlar, televizyonunuzu Smart TV’den de fazlasına, tam bir bilgisayara dönüştürüyor.
Fiyatları yaklaşık 100 liradan başlayan ve Android TV player / Android TV Stick olarak bilinen bu mini bilgisayarlar, dosya paylaşımından, internet bağlantısına aklınıza gelebilecek tüm özellikleri televizyonunuza kazandırıyor. Tabii Google Play Store’daki neredeyse tüm uygulamaları televizyonunuzdan kullanabilecek olmanız da cabası...

Haberin Devamı

Sorunlarınızı çözelim; Aletlerinizde yaşadığınız sorunları, işletim sisteminiz, donanım özellikleri, marka ve model gibi bilgilerle atolye@milliyet.com.tr
adresine gönderin, çözelim...