Teknoloji Lego’dan Alev Silahı Yaptı

Lego’dan Alev Silahı Yaptı

14.12.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

Lego tuğlalarını en verimli olarak nasıl kullanabilirsiniz? Tabii ki onlardan alev silahı yaparak. Bir pazar gününü geçirmenin en iyi yolu nedir?

Lego’dan Alev Silahı Yaptı

Lego tuğlalarını en verimli olarak nasıl kullanabilirsiniz? Tabii ki onlardan alev silahı yaparak. Bir pazar gününü geçirmenin en iyi yolu nedir? Tabii ki legodan yapılmış alev silahı haberini okumak. YouTube kullanıcısı ZaziNombies Call of Duty: Black Ops 3 oynamaktan oldukça zevk alıyor. Bir de legolardan. Bu iki zevkimi bir araya getirmek isteyen kullanıcı oyunun silahlarını legolardan yapmaya başlıyor. Bu yeterli gelmeyince her parçayı tek tek arayıp bulan kullanıcı sonunda oyunda ki Purifier alev silahının bire bir gerçeğini yapıyor.

Haberin Devamı

Replika değil silah gerçektende alev saçıyor. Call of Duty'nin en gözde silahı biraz köşelide olsa gerçek hayata girdi. Bu uğraşlara kesinlikle değmiş diyebiliriz. Video dili ingilizce ancak bu silahın nasıl çalıştığını görmekten kesinlikle keyif alacaksınız ve video ile ilgili bir uyarımız var. Evinizde legolalardan alev silahı yapmayı denemeyiniz. Size ve çevrenizdekilere oldukça tehlikeli ve zararlıdır.