Teknoloji Lenovo’dan Yeni Telefon

Lenovo’dan Yeni Telefon

28.03.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Bilgisayar sektöründe lider firmalardan biri olan Lenovo, şimdilerde mobil pazardaki ilerleyişini hızlandırmak istiyor. Zira firma, yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışmakta…

Lenovo’dan Yeni Telefon

Bu zamana kadar satışa sunduğu bilgisayar modelleri ile epey beğeni kazanan ve aldığı olumlu eleştirilerin yanı sıra aynı zamanda satış konusunda da başarılı bir çizgi çizen Lenovo, şimdi ise yeni bir akıllı telefon modeli hazırlamak ile meşgul. Hali hazırda zaten telefon alanında ilerlemek isteyen ve bu hedef doğrultusunda karşımıza oldukça iyi ürünler ile çıkan firma, şimdi ise aynı başarıyı yeni telefon modeli ile göstermek istiyor.

Haberin Devamı

Gün ışığına çıkan bilgilere göre Lenovo, TENAA kurumu nedeniyle yeni modelinin sızması ile karşı karşıya kalmış bulunmakta. Buna göre yeni telefon modeli, beraberinde 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte gelecek. Gücünü 1.8 Ghz hızında çalışan yonga setinden alacak olan model, bunun yanı sıra 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı gibi özelliklere de sahip olacak. İşlemci konusunda MediaTek ile çalışacağı söylenen Lenovo’nun daha çok orta – üst seviye bir model üreteceği gözlemleniyor.

Şu anda elimizdeki bilgiler bu saydıklarımız ile sınırlı. Henüz telefonun resmi olarak açıklanmış olan özellikleri elimizde bulunmadığından dolayı net bir kanıya bu noktada varmak pek doğru olmaz. Bunun için yeni gelişmelerin yaşanmasını beklemekte fayda var. Yeni haberler için gözünüz bizde olsun.

Lenovo’dan Yeni Seriler