Teknoloji Haberleri Lenovo Watch X sadece 15 saniyede tükendi

Lenovo Watch X sadece 15 saniyede tükendi

06.07.2018 - 09:41 | Son Güncellenme:

Lenovo, Lenovo Watch X akıllı saatini, önceki ay Lenovo Z5 , A5 ve K5 Note akıllı telefonlarıyla birlikte tanıtmıştı. Kısa süre önce satışa çıkan akıllı saat, sadece 15 saniyede tükendi.

Lenovo Watch X sadece 15 saniyede tükendi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Lenovo yeni akıllı saati Lenovo Watch X'i Lenovo Z5 , A5 ve K5 Note akıllı telefonları ile birlikte tanıtmıştı. JD.com üzerinde satışa çıkan akıllı saat sadece 15 saniyede tükendi.

Lenovo Watch X, bu yılın başlarında satışa çıkan Lenovo 9 akıllı saatin gelişmiş sürümü. Watch X'i Watch 9'dan ayıran şey, yeni mekanik kadran ve OLED ekran. Lenovo Watch X, Çin'de 45 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılıyor.

Geleneksel bir kol saati gibi görünen Watch X, safir kristal saat yüzü ile birlikte 316L cerrahi sınıf çelik gövdeye sahip. Su geçirmez kasayla gelen saat, manyetik tokalı Milano kayışla konforlu kullanım sunuyor.

Aydınlık ekran işaretleri veya zamanı karanlıkta kontrol etmeyi kolaylaştırır. Saatte kalp hızı, barometre, jiroskop ve tansiyon gibi farklı sensörler de bulunuyor. Tek bir şarjla, Lenovo X'in 600mAh bataryası 45 güne kadar dayanabiliyor. Bluetooth 5.0 LE ile bir akıllı saati telefonunuzla eşleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Çinli üretici, Watch X'in daha sonra deri kayış satacağını da doğruladı. Yaklaşık 63 dolar fiyatla gelecek.

Lenovo Watch X şu anda yalnızca Çin'de satın alınabiliyor. Akıllı saatin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı belli değil.