Teknoloji Levi's ve Google'ın akıllı ceketi kısa süre sonra satışta

Levi's ve Google'ın akıllı ceketi kısa süre sonra satışta

13.03.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

Giyilebilir teknolojiler alanında yeni bir adım olacak Levi’s ve Google’ın akıllı ceketi kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Peki bu akıllı ceket kullanıcılara neler sunacak?

Levis ve Googleın akıllı ceketi kısa süre sonra satışta

Geçtiğimiz günlerde Google'ın akıllı bir şapka patenti aldığını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Google'ın yaklaşık iki yıldır Levi's ile üzerinde çalıştıkları geçtiğimiz yıl mayıs ayında tanıtılan akıllı ceketin bu yılın sonbaharında 350 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.

Haberin Devamı

Ceket, kullanıcıların akıllı telefonlarıyla bağlantı kurarak bilek bölümündeki özel bölüm ile hareketleri algılayabiliyor. Kullanıcılar bu özel bölümle gelen çağrılara cevapm verebiliyor, müzik değiştirebiliyor, yol tarifi alabilme gibi pek çok özelliği yerine getirebiliyor. Cekette hangi hareketlerinizin hangi uygulamaları çalıştıracağını da ayarlayabiliyorsunuz. Bluetooth'un yer aldığı özel bölümü çıkardıktan sonra ise ceketi kolayca yıkayabilirsiniz.

Kullanıcıların özellikle bisiklet kullanırken akıllı telefonlarını kullanmak zorunda kalmamaları için tasarlanan ceket, suya dayanıklı ve ekstra hareket kabiliyeti için de esnek bir kumaş ile hazırlandı.