Oyun Lonitoy kapsamlı çocuk uygulamalarıyla piyasada!

Lonitoy kapsamlı çocuk uygulamalarıyla piyasada!

10.04.2014 - 09:59 | Son Güncellenme:

Türk markası Lonitoy’un çocuk uygulamaları hem Türkiye’de, hem de çok sayıda yabancı ülkede beğenilen uygulamalar arasında yer aldı. 2014 Ocak ayında uygulama pazarına giren Lonitoy’un 11 uygulaması Apple Store’da satılıyor.

Lonitoy kapsamlı çocuk uygulamalarıyla piyasada

Lonitoy’un 6 uygulaması şu anda Türkiye Apple Store’da “çocuklar için en iyi uygulamalar” ve “en çok satanlar” kategorilerinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Lonitoy, 1-11 yaş arasındaki çocukların eğitimine ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla geliştirilmiş interaktif oyunları kapsıyor. 2014 Ocak ayında ilk 8 Lonitoy uygulaması Apple Store’da yerini aldı; Şubat ayında yayınlanan 3 yenisiyle Lonitoy’un dünyadaki Apple dükkanlarındaki uygulama sayısı 11’e yükseldi. İndirilme sayısı 24.000’i aştı.

Dokunmatik ekranlı cihazların hayatımıza girmesiyle birlikte çocukların dünyasında da yeni bir devir başladı. Bu cihazlar kimi zaman ebeveynler tarafından “sanal dadı” şeklinde de kullanılıyor. Lonitoy ekibi olarak uygulamaların ebeveyn kontrolünde, çocuğun üç boyutlu dünyayı keşfetmesini sağlayan geleneksel oyun ve yöntemlerle dengeli bir şekilde kullanıldığı takdirde gelişimine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Lonitoy uygulamalarını da bu bakış açısıyla geliştiriyoruz. Lonitoy oyunları, çocukların farklı becerilerinin gelişimi hedeflenerek özenle geliştiriliyor, resimleniyor ve uzman psikologların kontrolünden geçerek hazır hale getiriliyor.

Haberin Devamı

Uygulamalarımızın basit ve kolay kavranılan, dünyayı ilginç kılan, sıcak, muzip, çocuğa seçim hakkı tanıyan ve çocukların seveceği büyüklerin de onaylayacağı tarz oyunlardan oluşması için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Uygulamalarımızın bütün resimleri özel olarak çiziliyor, içerikleri özenle tasarlanıyor ve yazılıyor.

Uygulamaların içinde dış dünyaya herhangi bir link olmadığı gibi hiçbir şekilde reklam da yer almıyor. Böylelikle ebeveynlerin cihazları güvenle çocuklarına emanet edebilmeleri için güvenli bir ortam sağlanıyor.

Uygulamaların içinde, ancak ebeveyn kilidiyle girilen bölümde oyunların çocuğun hangi becerilerinin gelişmesine katkıda bulunacağına dair bilgi de bulunuyor.

İlk etapta Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan uygulamalar, yakın gelecekte diğer birçok başka dili de destekleyecek.

Lonitoy uygulamalarının şu anda iPad ve iPhone sürümleri mevcut; android sürümleri de yakın gelecekte piyasaya çıkarılacak.

Lonitoy’un interaktif masal ve hikaye uygulamalarının da 2014 yılında piyasaya sunulması planlamış bulunuyor.

Haberin Devamı

Lonitoy ekibinin amacı çocukların eğlenerek ve güzel vakit geçirerek öğrenmesini sağlamak...

Uygulamaların isimleri

1- Şarkı öğreniyorum

2- Haydi yakala!

3- Kelime gemisi

4- Eşleştirme oyunu

5- Müzik aletleri

6- Kazı ve gör

7- Karşıtı nedir?

8- Kelime kartları

9- Parçaları birleştir

10- Noktaları birleştir

11- Boyama zamanı

YENİ...GELİYOR...YENİ...

Lonitoy’un 23 Nisan Çocuk Bayramı için hazırladığı “Büyüyünce ne olmak istiyorsun” uygulaması 23 Nisan’da piyasaya çıkıyor...

2-11 yaş grubu çocuklara temel meslekleri tanıtan uygulama eğlenceli oyunlarla dopdolu.

Ayrıca çocuklar uygulamada ilgi duydukları mesleği seçip, kendi resimleriyle birlikte ne olmak istediklerini gösteren bir de sertifika hazırlayabilecekler.

www.lonitoy.com